Winactie sportquiz: Maak kans op € 1.000 voor jouw sportclub!

Kan jouw kantine wel een opfrisbeurt gebruiken of is er een tekort aan trainingsmateriaal? Doe dan mee met de quiz en maak kans op 4 x €1.000 voor de sportclub en zelf op een lotenpakket t.w.v. € 100.

27 september 2022

Afgelopen vrijdag konden we dit mooie bericht bekend maken: Nederlandse Loterij de komende tien jaar hoofdsponsor van TeamNL. In het Arnhemse GelreDome hadden die dag 28 sportbonden, waaronder de KNBB, namens TeamNL de overeenkomst bekrachtigd.

Voor sportclubs, en dus ook voor biljart-, pool- of snookerclubs, werd tevens deze leuke actie bekendgemaakt:

 

Maak kans op € 1.000 voor jouw sportclub

De Nederlandse Loterij is de allergrootste supporter van de sport. Om de sport in Nederland een extra steuntje in de rug te geven hebben we nu een sportieve actie. We geven 4 x € 1.000 weg aan een sportclub. Kan jouw kantine wel een opfrisbeurt gebruiken of is er een tekort aan trainingsmateriaal. Doe dan mee met de quiz en maak zelf ook nog eens kans op een lotenpakket t.w.v. € 100.

Link naar de quiz: https://sportcampagne.nederlandseloterij.nl/

 

Deelnemers aan de bijgevoegde sportquiz maken kans op 1000,- euro voor een sportvereniging en een lotenpakket t.w.v. 100,- Deze actie staat van 23 september tot 23 oktober gepland. Bekijk hier de actievoorwaarden: https://sportcampagne.nederlandseloterij.nl/voorwaarden

 

 

Tekst & banner: TeamNL/Nederlandse Loterij
Intro: KNBB

 

 

NOC*NSF/Sportbonden Promotie/korting/gratis
Volg ons online