Bondsbureau

BEREIKBAARHEID BONDSBUREAU GEDURENDE FEESTDAGEN (VAN 19 DEC 2020 T/M 3 JAN 2021):

Het zijn bijzondere tijden, helaas lang niet in alle opzichten positief. Niettemin wensen wij als KNBB heel gelukkige en vooral ook gezonde Kerstdagen aan alle biljarters (carambole, driebanden, pool en snooker) en hun vrienden/families, en een heel goed (hopelijk ook, biljart)jaar 2021.

Vanaf zaterdag 19 december 2020 blijft het Bondsbureau gesloten en hebben de medewerkers vakantie. Wel blijven wij gezien de bijzondere omstandigheden standby. Belangrijke kwesties of urgente vragen kunnen gedurende deze periode worden gemaild naar info@knbb.nl - de mailbox die dan in gebruik blijft voor dringende kwesties, zij het wel minder frequent dan gebruikelijk. Alle minder urgente zaken/vragen zullen vanaf 4 januari 2021 weer worden opgepakt, vanzelfsprekend nog steeds aangepast vanwege corona. De van toepassing zijnde openingstijden & bereikbaarheid van het Bondsbureau voor en na de Feestdagen vindt u direct hieronder.

Wij wensen tijdens deze moeilijke periode iedereen veel kracht, sterkte en gezondheid toe. En doen nogmaals de oproep om in contact te blijven met team- en clubgenoten. Bel elkaar af en toe, en houd contact!

 

---

 

BEREIKBAARHEID BONDSBUREAU VOOR EN NA FEESTDAGEN (VOOR 19 DEC 2020 EN VANAF 4 JAN 2021):

Vanwege corona is het Bondsbureau nog gesloten. Wel zijn we telefonisch weer gewoon op de normale tijden bereikbaar.

Ma t/m vr: 09:30-12:45 en 13:15-16:00.

De bereikbaarheid van onze verschillende afdelingen/medewerkers vindt u hier.

Voor dringende vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met de KNBB via info@knbb.nl.

 

 

Het KNBB Bondsbureau is samen met die van de Nederlandse Dartsbond (NDB) gevestigd aan de Archimedesbaan 7, 3439 ME Nieuwegein. Deze locatie bestaat uit diverse werkplekken voor zowel de darts- als biljartbond, meerdere vergaderruimtes en archief. Het bondsbureau is op kantoordagen geopend vanaf 8:00 uur en telefonisch bereikbaar van 9:30-12:45 en van 13:15-16:00 uur. Op het Bondsbureau zijn zes medewerkers werkzaam.

 

Bezoek- en correspondentieadres:   
Archimedesbaan 7, 3439 ME Nieuwegein  
KVK 40506051 
BTW NL 002563083B01
Homepage KNBB: www.knbb.nl   
Algemeen e-mailadres: info@knbb.nl
Telefoon: 030-6008400

Route
Met het openbaar vervoer: 

Vanaf Utrecht Centraal Station de bus bij bushalte CS Jaarbeurszijde, lijn 65 naar bushalte Fahrenheitbaan in Nieuwegein. 3 minuten lopen naar de Archimedesbaan.  

 
Met de auto: 

Vanuit de richting Arnhem/Hilversum/Amersfoort neemt u op de A12 de afslag Nieuwegein Industrieterrein vervolgens linksaf en richting Nieuwegein volgen = (Laagravenseweg).

Over het kanaal neemt u de 2e afslag links (Structuurbaan) 1e weg links is de Archimedesbaan.
  
Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag rijdt u richting Arnhem. U neemt op de A12 de afslag Nieuwegein Industrieterrein. 
Vervolgens rechts (Laagravenseweg) Over het kanaal neemt u de 2e afslag links (Structuurbaan) vervolgens 1e weg links is de Archimedesbaan.
Vanuit de richting Breda/’s Hertogenbosch neemt u op de A27 de afslag Nieuwegein. 
Bij de rotonde richting Nieuwegein over de sluis. Stoplichten rechtsaf (Hollandhaven).
Rechtsaf de Structuurbaan op en volgen tot u linksaf de Archimedesbaan ziet.

 

Volg ons online