Lid worden / Contributie

Lid van de KNBB kan op verschillende manieren, een en ander is afhankelijk van welke sectie je lid wilt worden. Een overzicht van biljartlocaties in je buurt vind je hier. (In derde blokje te filteren op Carambole, Driebanden, Pool of Snooker)
 

Als lid kun je niet alleen aan allerlei competities en toernooien meedoen maar krijg je ook 5% korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Zie https://secure.zilverenkruis.nl/Collectiviteitzoeker/
Nationale Sportbonden/NOC*NSF - LEDEN Collectiviteitnummer: 207000836

Carambole
Om aan de teamcompetities of persoonlijke kampioenschappen (PK's) van Carambole mee te doen kun je alleen maar lid worden via een aangesloten vereniging. De secretaris van de verenging dient je aan te melden als lid van de KNBB. Neem dus voor een lidmaatschap contact op met de secretaris van uw biljartvereniging. Meedoen aan een PK? Alle info hierover vind je in deze pdf.

Jouw vereniging is onderdeel van een district. (Vandaar ook de term 'distrcitskampioenschappen'.) Alle informatie over districten vind je hier, en hier een overzicht van alle bij de districten aangesloten verenigingen.

Je kunt ook lid worden van een biljartvereniging zonder teamcompetities of PK's te spelen, en bijvoorbeeld alleen af en toe te spelen op clubavonden. Check hier voor het overzicht van biljartverenigingen in jouw buurt.

Meer info over Carambole: www.carambole.nl
 

 

Driebanden
Om aan de landelijke competities, ranking of NK deel te nemen moet je lid zijn van de KNBB Sectie Driebanden. Tarieven kun je vinden onder Contributies 2020-2021. Het lidmaatschap kun je zelf hier afsluiten. Inschrijven voor Teamcompetities, bijvoorbeeld met een nieuw team? Alle informatie vind je hier.

Meer info over Driebanden: www.driebanden.nl

 

 

Pool
Om aan de competities, ranking of NK deel te nemen moet je lid zijn van de KNBB Sectie Pool. Tarieven kun je vinden onder Contributies 2020-2021. Het lidmaatschap kun je zelf hier afsluiten.

Meer info over Pool: www.poolbiljarten.nl

  • Volwaardig lidmaatschap geeft toegang tot alle KNBB evenementen
  • Basislidmaatschap € 5,-. Uitsluitend voor nieuwe leden. Geeft toegang tot laagste klasse regionale teamcompetitie, recreantentoernooien en zomercompetitie.
     

 

Snooker
Om aan de competities, ranking of NK deel te nemen moet je lid zijn van de KNBB Sectie Snooker. Tarieven kun je vinden onder Contributies 2020-2021. Het lidmaatschap kun je zelf hier afsluiten.

Meer informatie over Snooker: www.snooker.nl

 

Overzicht biljartlocaties in Nederland (in derde blokje te filteren op Carambole, Driebanden, Pool of Snooker)

Volg ons online