Lid worden / Contributie

Lid worden van de KNBB kan op verschillende manieren, een en ander is afhankelijk van de wensen die je hebt. Je kunt al voor € 5,00 per jaar lid worden van de KNBB als fan, geïnteresseerde of 'anderszins belangstellend' voor de biljartsport'. Weten welk lidmaatschap je nodig hebt voor jouw wensen? Lees dan verder.

Als lid kun je niet alleen aan allerlei competities en toernooien meedoen maar krijg je als beloning ook nog 5% korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis. Zie voor meer informatie: https://secure.zilverenkruis.nl/Collectiviteitzoeker/ 

Nationale Sportbonden/NOC*NSF - LEDEN Collectiviteitnummer: 207000836. 

Een overzicht van biljartlocaties in je buurt vind je hier. (Te filteren op afstand van huis, en op Carambole, Driebanden, Pool of Snooker)

De meest recente informatie over het spelen in teamcompetities en het inschrijven voor competities van carambole, driebanden, pool en snooker vind je hier.

 

Carambole

Je kunt lid worden van een biljartvereniging zonder teamcompetities of persoonlijke kampioenschappen (PK's) te spelen, om bijvoorbeeld alleen af en toe te spelen op clubavonden. Check hier voor het overzicht van biljartverenigingen in jouw buurt.
Om aan de teamcompetities of PK's van Carambole mee te doen dien je een 'competitielidmaatschap' te hebben bij een aangesloten vereniging. De secretaris van de verenging dient je aan te melden als lid van de KNBB. Neem dus voor een lidmaatschap contact op met de secretaris van je biljartvereniging. Meedoen aan een PK? Alle info hierover vind je in deze pdf.

Jouw vereniging is onderdeel van een district. (Vandaar ook de term 'distrcitskampioenschappen'.) Alle informatie over districten vind je hier, en hier staat een overzicht van alle bij de districten aangesloten verenigingen.

Meer info over Carambole: www.carambole.nl

 

 

Driebanden
Om aan de landelijke competities, ranking of NK deel te nemen moet je lid zijn van de KNBB Sectie Driebanden. Tarieven kun je vinden onder Contributies 2021-2022. Het lidmaatschap kun je zelf hier afsluiten. Inschrijven voor Teamcompetities, bijvoorbeeld met een nieuw team? Alle informatie vind je hier.

Meer info over Driebanden: www.driebanden.nl

 

 

Pool
Om aan de competities, ranking of NK deel te nemen moet je lid zijn van de KNBB Sectie Pool. Tarieven kun je vinden onder Contributies 2021-2022. Het lidmaatschap kun je zelf hier afsluiten.

Meer info over Pool: www.poolbiljarten.nl

  • Volwaardig lidmaatschap geeft toegang tot alle KNBB evenementen
  • Basislidmaatschap € 5,-.
  • Introductie lidmaatschap € 5,00, uitsluitend bedoeld voor nieuwe leden. Geeft toegang tot laagste klasse regionale teamcompetitie, recreantentoernooien en zomercompetitie.
     

 

Snooker
Om aan de competities, ranking of NK deel te nemen moet je lid zijn van de KNBB Sectie Snooker. Tarieven kun je vinden onder Contributies 2021-2022. Het lidmaatschap kun je zelf hier afsluiten.

Meer informatie over Snooker: www.snooker.nl

 

Overzicht biljartlocaties in Nederland (te filteren op afstand van huis en op Carambole, Driebanden, Pool of Snooker)

Volg ons online