KNBB Bondsbureau wenst u een mooi seizoen!

In nieuwe samenstelling, v.l.n.r.: Debby Manders (financieel), Edgar de Hek (financieel administratief), Willem La Riviere (directeur), Ad Klijn (wedstrijdzaken Carambole PK’s), Rolf Slotboom (communicatie & PR)

22 augustus 2022

Waar uw vakantie misschien is afgelopen of bijna is afgelopen, zit ook voor ons als KNBB Bondsbureau de zomerse rust erop.

Vandaag waren we voor het eerst weer met zijn allen op het Bondsbureau! Althans, ‘allen’. We hebben inmiddels een stuk kleinere ploeg dan voorheen: nog slechts vijf werknemers, in totaal 4.2 fte. Niet meer bij ons zijn Christ van der Smissen sinds oktober 2020, de vervangster van Christ op de Ledenadministratie Marja van Renswoude sinds december 2021, en meest recentelijk ook medewerker wedstrijdzaken Ruud Hudepohl die na afloop van de succesvolle Simonis Biljartlakens Landsfinale 2022 is gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Nieuw in ons team (althans, terug van weggeweest) is Edgar de Hek, financieel administratief medewerker binnen de afdelingen: financiën, ledenadministratie (All United/Unify) en wedstrijdadministratie.

Kortom, we zijn niet meer met heel veel. Maar enthousiast zijn we wel, en we staan nog altijd met veel plezier klaar om u van dienst te zijn. Op deze pagina ziet u hoe en wanneer u ons kunt bereiken.

In het kort: we wensen u een mooi, sportief, gezond, gezellig, succesvol en hopelijk coronavrij seizoen toe!

 

 

Tekst: KNBB
Foto: Paul Engelbertink (Nederlandse Darts Bond)

Bondsbureau/Koepel KNBB
Volg ons online