15 euro. 15 boeken. 15 jaar!

KNBB-directeur Willem La Riviere viert 15-jarig jubileum van zijn geprezen poolbiljartboek met extra bijdrage voor “Support en Speel”, het hulpprogramma voor biljart-, pool- en snookerzalen die het zwaar hebben door de coronacrisis

23 april 2020

Eerst was er deze boekenactie om zoveel mogelijk geld te krijgen in het Biljarthoreca Steunfonds: de zeer succesvolle actie rondom Bert van Manen’s “Het Tijdperk Blomdahl”. (Er zijn er nog precies 7 exemplaren beschikbaar – de actie loopt dus nog!) Vervolgens de actie met het KNBB jubileumboek “100 Jaar Biljarten”. Daarvan zijn er nu nog welgeteld twee over – dus ook dit bijzondere boek is nog te krijgen!

Vandaag komt hier bovenop een nieuwe actie – met niemand minder dan onze KNBB-directeur Willem La Riviere. Willem stelt gratis 15 boeken “The Road to Glory” beschikbaar, zijn gewaardeerde (en tijdloze) strategieboek over poolbiljarten. Alle inkomsten minus de verzendkosten gaan naar Support en Speel!

 

 

La Riviere: “Vandaag precies 15 jaar geleden werd het eerste exemplaar op het EK Pool in Veldhoven gepresenteerd, en ik ben er nog steeds heel trots op. Het wordt nog steeds gelezen en gewaardeerd door spelers – dat is toch wel heel gaaf.”

“Om deze 15 jaar te vieren stel ik graag 15 boeken beschikbaar. De eerste 15 personen die minimaal €15 doneren krijgen dit boek toegestuurd. Alle inkomsten minus de verzendkosten worden volledig gestort in Support en Speel – met als doel onze biljart-, pool- en snookerzalen in deze zware tijden een steuntje in de rug te kunnen geven. Alvast heel veel dank dus!”

Doneren doe je hier.

 

 

Wil je meer dan €15 doneren? Heel graag – onze biljarthoreca kan het heel erg gebruiken.

Wil je een speciale tekst in het boek? Geeft dit aan op de donatiepagina, linksonder bij het kopje “Extra informatie”.

 

Meer informatie over Support en Speel: https://www.supportenspeel.nl/

Coronavirus Poolbiljart Promotie/weggeefactie
Volg ons online