Prachtig boek “Het Tijdperk Blomdahl” gratis bij donatie voor biljarthoreca

Doneer minimaal €20 aan het Biljarthoreca Steunfonds via www.supportenspeel.nl, en ontvang dit prachtige boek uit 2014 van Bert van Manen

15 april 2020

Om onze actie www.supportenspeel.nl te ondersteunen, heeft Bert van Manen een geweldige geste gedaan: hij heeft liefst 30 van zijn boeken “Het Tijdperk Blomdahl” gratis beschikbaar gesteld voor donateurs.

De eerste 25 personen die minimaal €20 doneren via https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/ (zorg dat je naam en mailadres duidelijk invult) ontvangen gratis thuisgestuurd dit prachtige boek!

De eerste 5 personen die minimaal €50 doneren via https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/ (zorg dat je naam en mailadres duidelijk invult) ontvangen gratis thuisgestuurd een speciale gesigneerde versie van dit prachtige boek, met de tekst: NAMENS DE BILJARTHORECA IN NEDERLAND: DANK VOOR UW STEUN! En dan gesigneerd met naam en handtekening van Bert. (UPDATE 16-04 02:00: De gesigneerde boeken zijn inmiddels op. Worden komende week toegestuurd naar de eerste 5 donaties)

Doe jouw donatie via https://competitieveiling.nl/product/doneer-voor-de-biljarthoreca/, en plaats op KNBB Facebook of per mail “Ik heb gedoneerd!” Na bevestiging van jouw adresgegevens ontvang je dan thuis dit boek.

Alle stortingen minus verzendkosten komen volledig ten goede aan het Biljarthoreca Steunfonds.

 

 

Over “Het Tijdperk Blomdahl”

"Het Tijdperk Blomdahl" is 208 pagina's, full-color, hardcover. Ongeveer een derde van het boek is gewijd aan de Zweed, maar alle andere topspelers komen ook aan bod. Het boek bevat columns, anekdotes, lesmateriaal en veel informatie over de World Cup historie.

Hoe bijzonder deze aanbieding is: in de boekwinkels is het boek verkrijgbaar voor €29.99, en hier kunt u het boek al krijgen voor €20 – een bedrag dat (met aftrek van verzendkosten) volledig gaat naar het Biljarthoreca Steunfonds.

Onze dank aan Bert is dan ook ongekend groot! En natuurlijk aan u – voor het steunen van de biljarthoreca die het momenteel zo zwaar hebben.

 

 

Over het “Support en Speel” Biljarthoreca Steunfonds

We moeten het met elkaar doen! Dat is de boodschap van de regering in deze barre tijden voor zovelen van ons.

Helpen dus van degenen die deze hulp echt nodig hebben – zoals onze biljarthoreca. Veel biljart-, pool- en snookerzalen hebben het sowieso al niet breed. Buffers zijn vaak niet zodanig dat grote tegenslag is op te vangen – laat staan tegenslag van het kaliber corona.

Om deze biljart-, pool- en snookerzalen die door de sluiting in de problemen dreigen te komen een klein steuntje in de rug te geven, hebben we als KNBB het Support en Speel steunfonds opgericht. Een crowdfunding waar iedereen een donatie kan doen om lokaliteiten te helpen bij basale zaken als nieuwe lakens en andere speelmaterialen of een bijdrage voor een opening, open dag etc.

Om hierin het goede voorbeeld te geven heeft de KNBB de eerste storting gedaan, en €10.000 in het fonds geplaatst.

Wij roepen iedereen op dit aan te vullen met uw donatie. Hoe klein of hoe groot ook, uw favoriete lokaliteit zou het zomaar kunnen gebruiken. En hoe bescheiden het totaalbedrag mogelijk ook is dat we ophalen, doel is dat nadat de coronacrisis voorbij is, de overgrote meerderheid van de lokaliteiten nog gewoon is blijven bestaan – op dezelfde wijze als altijd, en met dezelfde kwaliteit van materialen. Uiteraard kunnen wij niet de horeca in zijn geheel redden maar uw donatie kan straks ingezet worden voor promotionele campagnes om de sector weer een boost te geven.

Dus help mee – iedere bijdrage helpt! En: deel uw deelname via social media!

 

 

Heb je voorafgaand aan deze actie al minimaal €20 gedoneerd aan het Biljarthoreca Steunfonds, en zou je graag alsnog het boek van Bert ontvangen? Laat dit weten via rslotboom@knbb.nl o.v.v. “Boek van Bert” plus de naam en mailadres waarmee je destijds hebt gedoneerd. Als dank voor jouw snelle steun hebben we een vijftal boeken gereserveerd die wij zonder extra kosten zullen toesturen naar de eerste vijf reacties van'vroege donateurs'. (En zou je graag alsnog een extra donatie doen – die is vanzelfsprekend altijd welkom!)

Coronavirus Goede doelen Promotie/korting/gratis
Volg ons online