Zin om komend seizoen met een leuk team te snookeren?

Start competitie: oktober (onder voorbehoud), sluitingsdatum inschrijving 10 september

De teams die zich vorig seizoen ingeschreven hadden en dit jaar opnieuw inschrijven zal géén inschrijfgeld in rekening gebracht worden

30 juli 2021

Snooker heeft misschien wat minder actieve beoefenaars dan pool, maar de schare liefhebbers is ongekend. Met legendes als Jimmy White, Steve Davis en Stephen Hendry heeft het snooker een geweldige historie. En ook nu nog bewonderen grote groepen jongeren het genie ‘Rocket’ Ronnie O’Sullivan, de briljante en soms ook roekeloze Judd Trump, of juist de echte matchplayer Mark Selby. Of, onze internationaal vermaarde arbiter Jan Verhaas! 
 

Nederland heeft op dit moment nog geen internationale toppers, maar we werken hard aan nieuwe programma's op talentontwikkeling. De potentie van deze sport is gigantisch, door de combinatie van techniek, strategie, beheersing en concentratie. Een tactisch spel met een prachtige balans tussen aanvallen en verdedigen!

 

 

Hoe kun je deelnemen?

Binnen de sectie snooker kun je landelijk deelnemen aan teamcompetitie. Indeling van teams gebeurd op basis van prestaties en licenties. De inschrijving verloopt via de zaalhouder en/of vereniging, zij krijgt na inschrijving de licentie van deelname. Bij lagere divisies word je regionaal ingedeeld.

 

Wil je eerst eens weten waar nu eigenlijk bij jou in de buurt snookerzalen zijn?
Check hier voor het overzicht van snookerzalen in jouw buurt. (Filter op afstand van huis, en op ‘snooker’.)

 

Een team formeren?
Wil je met drie of meer vrienden deel gaan nemen aan de Snookercompetitie? In elk van de snookerzalen kunnen ze je informeren en helpen met het lidmaatschap van de KNBB en het inschrijven van een team.
 

Kun je geen team formeren maar wil je wel graag aan de competitie deelnemen dan kun je melden bij een van de onderstaande zalen. Ongetwijfeld kunnen ze je daar in contact brengen met een daar reeds spelend team. Veel teams kunnen wel extra spelers gebruiken en deze spelers kunnen je ongetwijfeld op weg helpen binnen de KNBB competitie en ook helpen je spel te verbeteren.
 

Het zoeken van een team kan ook online: https://www.knbb.nl/algemeen/speler-zoekt-team

 

Inschrijving voor seizoen 2021-2022
Per heden is de inschrijving voor de Snookercompetitie geopend.

Gezien de ontwikkelingen omtrent Corona (COVID-19) van de laatste weken heeft het bestuur besloten nog geen sluitingsdatum aan de inschrijving te stellen om zo maximaal mogelijk in te kunnen spelen op de omstandigheden. Update de inschrijving sluit 10 september

Uiteraard stellen wij het wel op prijs als de teams zo snel mogelijk inschrijven zodat we daar duidelijk zicht op krijgen en snel kunnen schakelen als alle seinen op groen staan.

Start competitie: september (onder voorbehoud), sluitingsdatum inschrijving nog niet bekend

De teamleiders kunnen de inschrijving op de gebruikelijke manier doen. (vergeet niet in te schrijven voor de Bekercompetitie)

Hier vind je een link naar de competitiepagina’s.

Hier vind je de reglementen en handleiding voor het inschrijven op de site onder het kopje reglementen.

De teams die zich vorig seizoen ingeschreven hadden en dit jaar opnieuw inschrijven zal géén inschrijfgeld in rekening gebracht worden. Geheel nieuwe teams zullen na inschrijving een rekening hiervoor toegestuurd krijgen.

Het inschrijfgeld ad € 80,== blijft ongewijzigd.

Uiteraard zie wij jouw inschrijving met plezier tegemoet om er weer een seizoen als vanouds van te maken!

 

 

 

 

 

 

Relevante links

Website: www.snooker.nl
Helpdesk Snooker: http://helpdesksnooker.knbb.nl/
Alle reglementen: https://www.snooker.nl/organisatie/reglementen-en-downloads
Inschrijven via Teamcompetitie: https://www.teamcompetitie.nl/snooker/
 

Het complete overzicht van inschrijvingen voor teamcompetities voor alle secties, incl. links naar inschrijfpagina's, vind je hier.

 

 

 

Tekst: KNBB Sectie Snooker
Banner met sfeerfoto's ©Corné Kuijpers

 

 

Competitie Inschrijven Snooker
Volg ons online