Inschrijven voor het nieuwe seizoen, update 28-6

Alle plannen van secties voor openstellen inschrijvingen op een rij.

Update 28 juni: Openstelling inschrijving Driebanden en KVC. Update 19 mei: Besluiten Driebanden. Update 12 mei: Besluiten KVC & Pool.

28 juni 2021

KNBB Vereniging Carambole (KVC):

KVC heeft haar planning voor inschrijvingen op 12 mei bekend gemaakt in dit artikel.

Inschrijvingen voor Topteamcompetitie en Kadercompetitie zijn geopend, en zullen sluiten op 16 juli 2021. Alles over deze competities én over de nieuwe opzet van de Bekercompetitie vindt u op de Teamcompetitie Carambole pagina.

Openstelling voor niet-landelijke inschrijvingen gaan via de districten, en deze data kunnen dus wijzigen.

 

KNBB Sectie Driebanden:

De inschrijving voor de teamcompetitie bij KNBB Sectie Driebanden loopt van donderdag 24 juni t/m 31 juli, een periode dus van ruim vijf weken.

Op 24 juni de inschrijving voor de teamcompetitie (driebanden groot) van de KNBB sectie Driebanden weer open gegaan. De teamleiders die bij de competitieleider bekend zijn ontvingen allemaal een mail. Wil je als nieuw team inschrijven dan kun je in een mail meer informatie vragen bij de competitieleider: competitie@knbb-driebanden.nl Je kunt als team inschrijven tot en met zaterdag 31 juli a.s. Het inschrijfgeld per team is ongewijzigd gebleven en ook dit jaar is de deelname aan de bekercompetitie voor alle teams weer GRATIS.

Hier het overzicht via Biljartpoint.

De online ledenvergadering van Sectie Driebanden was op 23 juni.

De Sectie Driebanden van de KNBB heeft de data en de speellocaties bekendgemaakt voor de Nederlandse kampioenschappen voor dames, junioren, de Excellent klasse en de hoofdklasse. De bekerfinale is definitief afgelast. Zie voor al deze data & besluiten dit artikel.

 

KNBB Sectie Pool:

Voor wat betreft Sectie Pool gaan we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen 2021-2022 als zijnde het 'oude normaal'. 

In de zomer komen alle pool-kalenders beschikbaar en gaan we onze kalender opstellen. De inschrijving voor teams (competitie + beker > regionaal en landelijk) start dan per medio/eind augustus. 

 

KNBB Sectie Snooker:

Voor Sectie Snooker beginnen de inschrijvingen gewoonlijk pas iets later in het seizoen. Zal hier iets worden gewijzigd t.o.v. de normale inschrijfprocedure, zal dat in dit artikel worden ingevoegd.

 

 

(Dit artikel wordt continu aangevuld. Laatste update: 28 juni)

 

Tekst: KNBB
Banner: KNBB, met foto's o.a. Ton Smilde, Stefan Osbabrug, Corné Kuijpers, Martin van Oostveen & Frederique Rijsdijk

Competitie Inschrijven KNBB
Volg ons online