Korting Zilveren Kruis

Zilveren Kruis heeft goede afspraken gemaakt met NOC*NSF. Als lid van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) kun je gebruik maken van deze afspraken. Je krijgt bij het afsluiten van een aanvullende verzekering gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit. Let op! Deze voordelen gelden ook voor de gezinsleden. Hieronder vind je direct jouw korting terug.

  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Hoe claim ik mijn KNBB ledenkorting?
Heeft u een zorgverzekering bij het Zilveren Kruis, log dan in op Mijn Zilveren Kruis via https://www.zilverenkruis.nl/consumenten. (Inloggen kan o.a. met uw DigiD.) Ga naar 'Mijn Verzekering', en geef in het gedeelte 'Collectiviteit' aan het collectiviteitsnummer 207004361.

De korting op uw polis wordt met ingang van de eerstvolgende maand door het Zilveren Kruis toegepast.

 

Overstappen naar Zilveren Kruis? Of kijken welke verzekering bij je past?
Via www.zk.nl/sport (NOC*NSF) of https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/collectiviteit/207004361 (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond) kies je makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2024 aan bij Zilveren Kruis, dan regelt Zilveren Kruis het voor je.

 

Gebruik maken van het 10-euro lidmaatschap van de KNBB?
Heeft u als club leden die nog niet zijn aangemeld, en wilt u ook gebruikmaken van het speciale €10-tarief? Of, bent uzelf nog geen lid van de KNBB maar wilt u dit wel? Mail dan info@knbb.nl o.v.v. “Aanmelden leden” en wij nemen contact met u op. Of, meld ze direct aan bij de Ledenadministratie la@knbb.nl o.v.v. “Aanmelding 10-Euro leden”.

 

Tussentijds overstappen van zorgverzekering alleen mogelijk in de overstapperiode, van ergens eind november 2024 t/m 31 december 2024 dus. De KNBB is niet aansprakelijk voor deze regeling omdat dit een regeling is van het Zilveren Kruis. De genoemde percentages en tarieven gelden voor 2023.

 

Volg ons online