Woon het Jumbo NK Pool bij!

Het complete wedstrijdschema, plus de uitnodiging aanwezig zijn bij de finaledagen in het Beneluxtheater in Berlicum op 7, 8 en 9 mei. Mogelijk zelfs als VIP!

Een uniek moment in de geschiedenis van de poolsport

28 april 2022

Eind volgende week is het zover! Een uniek moment in de geschiedenis van de pool-sport in Nederland. 

De finaleronden van het JUMBO NK Pool (discipline 8-ball en 9-ball) worden gespeeld over 3 dagen. En ZIGGO zal alle dagen LIVE uitzenden. De spelers strijden voor de titel Nederlands Kampioen 8/9-ball en voor een prijzenpot van €12.500,- per discipline. De loting is al verricht en alle partijen zijn zeer de moeite waard om te kijken. Alle informatie is beschikbaar op: https://www.poolbiljarten.nl/agenda/jumbo-nk-pool

 


 

Woon het Jumbo NK Pool bij!

Speel je competitie voor KNBB Sectie Pool? Dan kun je hier met het competitieteam bij aanwezig zijn! De toegang tot de tribune is gratis, maar er zijn ook VIP-boxen beschikbaar. En die VIP-boxen gaan we verloten onder de geïnteresseerden. Alle teamcaptains van zowel de landelijke als de regionale competitie krijgen de gelegenheid om mee te doen aan de loting. 

 

Voor de finaledagen op vrijdag én zaterdag worden er 4 VIP-boxen (per dag) verloot. Eén VIP-box biedt plaats aan 5 personen en is inclusief een gratis rondje consumpties + bittergarnituur. Je kunt je aanmelden door te mailen o.v.v. “Verloting VIP-boxen Jumbo NK Pool”. De loting zal maandagavond 2 mei worden gedaan. 

 

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om thuis op de bank via ZIGGO te kijken, maar wat zou het mooi zijn als we laten zien wat een mooie sport we beoefenen door aanwezig te zijn en onze spelers aan te moedigen. Een volle tribune zal een prachtige sfeer creëren in het theater en dat zal zeker zichtbaar/hoorbaar zijn via de uitzending van ZIGGO.

Dus kom allemaal naar Berlicum (vlakbij Den Bosch) en laten we er een aantal prachtige dagen van maken. We zien jullie aanmelding voor de (GRATIS) loting graag tegemoet.

En mocht je niet als winnaar uit de bus komen dan kan je altijd een plekje reserveren voor op de tribune. Ga hiervoor naar https://www.poolbiljarten.nl/agenda/jumbo-nk-pool

 

Laten we zorgen dat dit historische NK in een geweldige atmosfeer gaat worden gespeeld – zowel voor de spelers ter plaatse, alsook voor de kijkers van Ziggo Sport!

 

Met sportieve groet,

Arno Hartman & Jimmy Worung
KNBB sectie Pool

 

Alle info over het Jumbo NK Pool:
https://www.poolbiljarten.nl/agenda/jumbo-nk-pool

Jumbo NK Promotie/korting/gratis
Volg ons online