Wedstrijdkalender PK’s Carambole bijgewerkt

Info + links over actuele kalender nationale finales, de "kalender na corona".

Omdat er dagelijks nog wijzigingen worden doorgevoerd omdat er op veel plaatsen nog districtswedstrijden en gewestelijke wedstrijden moeten worden tussengevoegd blijft het de komende weken een dynamische agenda

16 februari 2022

 

Bericht van vandaag vanuit Afdeling Wedstrijdzaken KNBB Veneniging Carambole. Uitgestuurd per mail richting wedstrijdleiders en bestuurders, maar gezien het belang en de snelle wijzigingen na de recente versoepelingen ook geplaatst op de website.

 

Achter de schermen wordt met man en macht heel hard gewerkt aan een nieuwe wedstrijdkalender waarin we een ultieme poging doen om voor seizoen 2021/2022 alsnog heel veel voorwedstrijden en districts-, gewestelijke en nationale finales alsnog te spelen en in te halen. Omdat hierbij veelal gebruikt gemaakt moet worden van dezelfde verenigingen, lokalen en arbiters gaat dit logischerwijs niet van een leien dakje.

Hierbij maken wij u attent op de actuele kalender ( de "kalender na corona"). Hier in één overzicht de actuele situatie die dagelijks wordt bijgewerkt en waarin met name de nationale finales in worden gepubliceerd, Omdat er dagelijks nog wijzigingen worden doorgevoerd omdat er op veel plaatsen nog districtswedstrijden en gewestelijke wedstrijden moeten worden tussengevoegd blijft het de komende weken een dynamische agenda. Het advies is om bij deelname aan wedstijden vooral dit overzicht in de gaten te houden, en deze link door te spelen aan al uw verenigingen en leden met het dringende verzoek deze regelmatig te bekijken om onaangename verassingen te voorkomen.

Tevens is de agenda van Carambole nu weer volledig up to date.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geinformeerd - en wensen u veel plezier + succes aan de tafels!

 


 

Tekst: KNBB Vereniging Carambole (KVC) Afdeling Wedstrijdzaken
Sfeerfoto's: Martin van Oostveen

 

 

 

KVC
Volg ons online