Tweekamp A1 Biljarts en MC Breda om plaats finale play-offs

Eureka Billards, de koploper van de Buffalo League, speelt tegen de winnaar van de tweekamp tussen MC Breda en A1 Biljarts om de landstitel

25 maart 2017

APELDOORN - De teams van A1 Biljarts en Medisch Centrum Breda beginnen zaterdag (13.00 uur) aan de tweekamp om een plaats in de finale van de play-offs. De teams treffen elkaar eerst bij A1 Biljarts in het Apeldoorns Biljart Centrum. De return is op 5 april in Zundert.

Medisch Centrum Breda eindigde als tweede in de reguliere competitie die vorige week werd afgesloten. A1 Biljarts verzekerde zich in de laatste wedstrijd tegen HCR Prinsen van de derde plaats. Die twee klasseringen geven recht op de beslissende wedstrijd. Eureka Billards, de koploper van de Buffalo League, speelt tegen de winnaar van de tweekamp tussen MC Breda en A1 Biljarts om de landstitel.

A1 Biljarts speelt de thuiswedstrijd zaterdag met Eddy Merckx, Gerwin Valentijn, Martien van der Spoel en Henk Blauwblomme. De tegenstander speelt in zijn vaste opstelling met Roland Forthomme, Peter Ceulemans, Barry van Beers en Raymon Groot.

Tekst: Frits Bakker

Buffalo Driebanden
Volg ons online