Succesvolle SmartCue Studiedag/Masterclass

Het was een SmartCue Studiedag/Masterclass vol wiskundeplezier aan de pooltafel voor maar liefst 11 docenten van vier scholen: Comenius Hilversum, CCNV Harderwijk, Gymnasium Apeldoorn en Sintermeerten Heerlen. Alles wederom o.l.v. Erik van Haren (poolliefhebber, wiskundedocent en schrijver van het SmartCue studiemateriaal) en Awin Sewgobind (SmartCue trainer).

01 december 2022

 
Met een stralende glimlach potte wiskundedocent Eddo zijn vijfde bal op rij. Hij had nooit eerder gepoold en vond het fascinerend dat hetgeen hij in de ochtend theoretisch begreep nu in de praktijk werkte. Tijdens het spelen via de band meette hij zorgvuldig een spiegelpunt en na elke gepotte bal werd zijn lach groter.
 
Marjolein had al wel veel poolervaring en leek weinig nieuws te kunnen leren. Maar schijn bedriegt! Ook zij raakte gefascineerd door een denkactiviteit. Ze kwam erachter dat ze bepaalde ballen vaak mistte omdat ze haar dominante oog niet boven de lijn van haar keu legde. Nu ze bewust werd van deze ‘onbekwaamheid’ kon ze ermee aan de slag.
 
 
 
 
Het was een SmartCue Studiedag/Masterclass vol wiskundeplezier aan de pooltafel voor maar liefst 11 docenten van vier scholen: Comenius Hilversum, CCNV Harderwijk, Gymnasium Apeldoorn en Sintermeerten Heerlen. Alles wederom o.l.v. Erik van Haren (poolliefhebber, wiskundedocent en schrijver van het SmartCue/SmartPool studiemateriaal) en Awin Sewgobind (SmartCue trainer).
 
Mooie ervaringen werden opgedaan en inzichten gedeeld. Het was een bijzondere dag voor de leraren die SmartCue al in de wiskundelessen gebruiken, of gaan gebruiken.
 
Bedankt Erik, Awin, Monique, Ned, Marjolein, Lisa, Johan, Ruben, Ron, Linda, Eddo, Maurice en Andre voor deze mooie Smartpool studiedag!
 
 
 
 


 

Tekst: SmartCue
Intro: Erik van Haren/Mathplay
Foto's: SmartCue Commissie

 

Jeugd KNBB SmartCue/SmartPool
Volg ons online