Succesvol NK Pool Jeugd 2019 zit erop

Broers Pongers halen liefst zes keer goud; Quinten wint alle disciplines; tweemaal goud voor jongere broer Yannick; Lynn Pijpers wint in afsluitend weekend zowel 8-ball als 9-ball

13 mei 2019

Het NK Jeugd 2019 staat ook weer in de boeken! Onze jonge pooltalenten hebben zich weer van hun beste kant laten zien.

 

 

Bijvoorbeeld Quinten Pongers, die bij de Junioren alle vier de disciplines won! Zijn broer Yannick, die bij de Pupillen in het 8-ball zijn tweede goud pakte. Of één van Nederlands grootste pooltalenten bij de Meisjes, Lynn Pijpers, die het weekend van 13 en 14 april nog een wat teleurstellend 10-ball en straightpool kende, maar die zich afgelopen weekend met goud in zowel het 8-ball als 9-ball geweldig herstelde.

 

 

Hieronder staan alle gouden medailles winnaars. Alle andere prijswinnaars en uitslagen zijn te vinden via www.nkpool.nl.

10-ball
Meisjes: Tara Verharen
Pupillen: Yannick Pongers
Junioren: Quinten Pongers

14.1 straight
Meisjes: Megan Kuys Rademakers
Pupillen: Mitchel Knuever
Junioren: Quinten Pongers

9-ball
Meisjes: Lynn Pijpers
Pupillen: Mika van Berkel - Pool
Junioren: Quinten Pongers

8-ball
Meisjes: Lynn Pijpers
Pupillen: Yannick Pongers
Junioren: Quinten Pongers

 

 

GEFELICITEERD met jullie fantastische prestatie. Maar uiteraard ook complimenten voor alle andere medaillewinnaars en deelnemers, want iedereen heeft ontzettend zijn/haar best gedaan om in de prijzen te vallen. We hopen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft gehad.

Hiermee ronden we een mooi en succesvol NK Jeugd 2019 af.

Als eerste bedanken we de zaalhouder Geoffrey Ibes van Poolcentrum 4 Friends Tilburg en zijn crew. De samenwerking is perfect verlopen en bedankt voor de gastvrijheid.

Het NK was niet mogelijk geweest dankzij een uitstekende wedstrijdleiding door Ivan Labrović, die ook nog even een livestream regelde voor de familie en vrienden thuis. En prachtige foto's zijn er van het event gemaakt door Melissa Kuys-Rademakers.

Met dank aan Gino De Ruyter hebben we de beschikking gehad over livescoring tablets en ondersteuning bij CueScore-zaken.

Niet te vergeten, ook veel dank aan onze overige NK-partners/sponsors: Nederlandse Loterij, Iwan Simonis Billiards, Aramith - Billiard Balls en Hague 5.

Achter de schermen hebben Arno Hartman en Jok Tang namens de KNBB - sectie Pool het NK vorm gegeven.

En nu op naar het EK Jeugd 2019!

 

 

Tekst: KNBB Sectie Pool
Intro: KNBB
Foto's: Melissa Kuys-Rademakers
Banner: foto's Senioren ©Stefan Osnabrug; foto's Junioren ©Melissa Kuys-Rademakers

 

Jeugd Jeugd/Junioren NK
Volg ons online