Ouderenproject Tijd voor Krijt nu ook met poolbiljart!

Vandaag is Tijd voor Krijt met poolen in Schuttersveld te Rotterdam succesvol van start gegaan. Een bijzondere locatie, en mooie samenwerking van veel partijen!

09 september 2022

In samenwerking met House of Esports en de Excelsior Foundation kunnen onder begeleiding van KNBB-instructeur Awin Sewgobind ouderen uit de wijk iedere vrijdag gratis kennismaken met poolbiljarten. De start was een succes – getuige deze mooie foto’s.

Wat Tijd voor Krijt Senior Poolbiljart precies doet/beoogt, of hoe u nog kunt meedoen, leest u in dit artikel.

 


 

"Als maatschappelijke stichting zetten we ons in voor een beter Rotterdam met betere Rotterdammers, dit op verschillende gebieden en voor verschillende doelgroepen. Wij zijn erg enthousiast over deze pilot en denken dat we opnieuw een meerwaarde zal zijn voor de stad"
Andrean Loizides, projectleider Excelsior Foundation

 

"Het is mooi, om in dit tijdperk van gamen en gamification ouderen kennis te laten maken met de nieuwe technologie in combinatie met traditionele sporten. Daarnaast is het ook gezellig met elkaar en gaan de ouderen spelenderwijs bewegen!”
Nolan Noordzij, House of Esports

 


 

#tijdvoorkrijt #ouderen #knbb #biljarten #poolbiljarten #eentegeneenzaamheid

 

Tekst & foto’s: KNBB/Tijd voor Krijt
Met dank aan
: Een tegen Eenzaamheid, Ministerie van VWS, Gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Excelsior Foundation, House of Esports, DOCK Rotterdam

Eenzaamheid KNBB Ouderen/senioren
Volg ons online