Night of the Magic Balls 2021 gaat door!

Uniek biljartfestijn in Heerhugowaard gaat toch door! Nieuwe datum: 23-25 september 2021, voorafgaand aan het WK Dames (28-30 september) en het WK Jeugd (1-3 oktober)

Organisator Dirk Snip: "De biljartsport wint"

13 april 2021

UPDATE 12-4-2021:

Na alle onzekerheid over corona en of het WK Dames en WK Jeugd wel kon doorgaan, kwam onlangs het verlossende woord van de CEB: dan kan! Op nieuwe data eind september en begin oktober, en zoals gepland alles in Heerhugowaard.

Een korte reactie van een blije organisator Dirk Snip: "We hebben met elkaar gezamenlijk naar oplossingen gezocht, en gelukkig met resultaat. Mijn blijdschap kan ik omschrijven in drie woorden: De biljartsport wint."

Zie voor meer informatie het stuk Nieuwe data WK Driebanden Dames & Junioren.

Onderstaand de vernieuwde poster!

 


 

---

 

UPDATE 30-10-2019:

Ja, het biljartgala "Night of the magic Balls" gaat door. Er zijn gesprekken gevoerd met vele betrokkenen en ook afgelopen weekend nog met de sectie Driebanden bij de World Cup in Veghel. Ik ben dan ook zeer verheugd dat ik deze mededeling kan doen.

Het is nu een kwestie van een datum te prikken waarop alle partijen, waaronder topbiljarters, entertainment, hotel en verdere betrokkenen beschikbaar zijn. Er zijn afgelopen weekend ook zaken besproken, die een heel positieve wending kunnen betekenen. Het gezegde "een geluk bij een ongeluk" zou hierbij kunnen opgaan.

Het is inmiddels zeker dat ik voor 10 november met een definitieve datum kan komen. Voor of op deze datum mag u van mij een voorstel verwachten met een alternatieve datum en een passende tegemoetkoming voor het aan u gevraagde geduld in de afwikkeling en het toch door laten gaan van dit unieke biljartfestijn.

 

 

EERDERE UPDATE:

“Night of the Magic Balls” gaat niet door

Helaas heb ik op woensdag 11 september te horen gekregen dat één van mijn grote sponsors voor de “Night of the Magic Balls” door een dreigend faillissement zijn afspraken niet na kan komen. Ik heb daarom moeten besluiten om het biljartgala te annuleren.

De kaartverkoop ging geweldig, maar het vinden van sponsors was al niet makkelijk. Het was rond, maar deze tegenvaller is niet meer op te vangen.

Na wat slapeloze nachten moet je dan concluderen: “Beter ten halve gekeerd, dan geheel gedwaald”.

Het blijft een uiterst pijnlijke beslissing, maar nu kunnen we allen die reeds een betaling hebben gedaan als sponsor of door aankoop van kaarten hun geld teruggeven.

Dit voelt slecht, maar alles beter dan een evenement organiseren en de deelnemers en leveranciers niet of niet helemaal kunnen betalen.

Op deze manier mag ik mijzelf, mijn gezin en mijn bedrijf niet in gevaar brengen.

PS.  Alle mensen die reeds kaarten hebben gekocht en betaald, krijgen zeer binnenkort een brief met uitleg voor een nette afwikkeling en teruggave van de reeds betaalde gelden.

 

Sorry……..

Dirk Snip

 

 

---
 
Na het grote succes van de eerste twee edities van het biljartgala “Night of the Magic Balls” kon een vervolg niet uitblijven.
 
Hotel “Heer Hugo” (voorheen Jules) in Heerhugowaard zal op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond 17, 18 en 19 oktober 2019 geheel in het teken van biljarten staan. Een prachtige ambiance met licht- en geluidshows vormen het decor voor dit unieke gala. Het reeds geboekte entertainment staat garant voor sfeer en gezelligheid.

 

 

De absolute wereldtop zal aanwezig zijn. Dick Jaspers (NL) en Marco Zanetti (IT) geven een wervelende demonstratie driebanden. Hoog niveau met waar mogelijk de meest onwaarschijnlijke oplossingen. De liefhebber mag dit niet missen.

De presentatie is ditmaal in handen van Torbjörn Blomdahl. Deze uiterst sympathieke Zweed met vele Nationale, Europese en Wereldtitels achter zijn naam spreekt 9 talen vloeiend en zal als “side-kick” een toegevoegde waarde zijn met een mix van humor en biljartkennis.

Na de pauze zal een spectaculaire act worden verzorgd door Rob en Emiel. Dit illusionistenduo laat u versteld staan met onverklaarbare zaken. De grote doorbraak maakten zij in de show van Uri Geller bij SBS6.

De uitsmijter van de avond zal wederom mr. Magic Semih Sayginer (TUR) zijn. Volstrekt onnavolgbare stootbeelden met humor en in wervelende show verpakt. Hij komt met een geheel nieuwe show en zal deze op spectaculaire en humoristische wijze presenteren.

 

 

Kaarten reserveren

 

Tekst & poster: Night of the Magic Balls/Dirk Snip

Demo/workshop Initiatieven
Volg ons online