Nieuwe cursussen Biljartinstructeur A & B najaar 2023

Schrijf nu in!

19 maart 2023

De inschrijving voor de cursussen Biljartinstructeur A en B is geopend: Deze cursussen vinden gelijktijdig plaats in het najaar van 2023 op het Bondsbureau van de KNBB in Nieuwegein.

 

Biljartinstructeur A
De cursus Biljartinstructeur A leidt op tot trainer op districtsniveau. De A-instructeurs vormen het fundament van de biljartopleiding binnen de KNBB. De vaardigheden die nodig zijn om de gevorderde biljarter te enthousiasmeren voor de sport en een verantwoorde technische ondergrond mee te geven komen in deze cursus aan bod. Verder is er aandacht voor het creëren van een veilige leeromgeving, de structuur van de biljartsport in Nederland en de voorbeeldfunctie die een trainer vervult.

 

Biljartinstructeur B
De cursus Biljartinstructeur B leidt op tot trainer op verenigingsniveau. De B-instructeurs vormen het fundament van de biljartopleiding binnen de KNBB. De vaardigheden die nodig zijn om de beginnende en iets-gevorderde biljarter te enthousiasmeren voor de sport en een verantwoorde technische ondergrond mee te geven komen in deze cursus aan bod. Verder is er aandacht voor het creëren van een veilige leeromgeving, de structuur van de biljartsport in Nederland en de voorbeeldfunctie die een trainer vervult.

 

Zie voor data, informatie, kosten & inschrijving:

Biljartinstructeur A

Biljartinstructeur B

 

Een overzicht van recensies eerdere cursussen/deelnemers vindt u hier.

 


 

Tekst & foto's: KNBB

 

KVC Opleiding
Volg ons online