Meer grote biljartevenementen gratis online beschikbaar

KNBB Vereniging Carambole gaat samenwerken met Kozoom:
Vijf nationale kampioenschappen uit seizoen 2017-2018 gratis online te zien

24 oktober 2017

Het past in een trend die al enkele jaren zichtbaar is: de wens van biljartliefhebbers om biljartkampioenschappen online te kunnen volgen. KNBB Vereniging Carambole (KVC) is ingesprongen op deze trend met een overeenkomst die beelden van belangrijke carambole toernooien gratis beschikbaar maakt.

Gedurende seizoen 2017-2018 zal Kozoom.com, live streaming dienst van (onder andere) biljartevenementen, vijf nationale kampioenschappen van KVC gratis toegankelijk op haar platform www.kozoom.com gaan produceren. Het is dus niet meer nodig een abonnement af te sluiten om alles live te kunnen meebeleven. Het enige wat nodig is, is een account aanmaken waarna alles zonder kosten online is te volgen.


 

KVC heeft gekozen voor drie finales in de Ereklasse, alsmede voor twee evenementen in de breedtesport. KVC vindt het belangrijk ook spelers die niet op het hoogste niveau acteren te promoten en stimuleren, en doet dit middels het uitzenden van het NK Bandstoten 2e klasse en het Open NK Kader 38/2. Ook deze evenementen komen dus gratis op Kozoom.

Naast voornoemde evenementen zal Kozoom ook de live-productie verzorgen van twee andere grote evenementen van KVC: het NK Vijfkamp/Grand Dutch en de Masters Biljart Artistiek. Deze twee zullen niet vrij toegankelijk zijn, en daarvoor is derhalve een abonnement noodzakelijk. Wel is voor leden van de KNBB een korting van €20 beschikbaar op de normaal geldende tarieven van Kozoom: €64 i.p.v. de gebruikelijke €84 per jaar. (Ook kan worden gekozen voor een maandabonnement. Kosten en voorwaarden zijn terug te lezen op www.kozoom.com.)

Jaap Labrujere, voorzitter KNBB Vereniging Carambole: “De overeenkomst is aangegaan voor de duur van 1 jaar waarna een evaluatie zal plaatsvinden. KVC hoopt op een langjarige samenwerking met Kozoom, vanuit de verwachting dat deze samenwerking zal leiden tot verdere vergroting van de populariteit van carambole events, en van biljarten in het algemeen.”

 

Evenementen en uitzenddata:

EVENEMENT DATA LIVESTREAM OP:
NK Ankerkader 47/2 18 en 19 november 2017 4 tafels
NK Ankerkader 71/2 6 en 7 januari 2018 4 tafels
NK Open Kader 38/2 16 t/m 18 maart 2018 4 tafels
NK Ankerkader 47/1 24 en 25 maart 2018 2 tafels
NK Vijfkamp / Grand Dutch 28 maart t/m 1 april 2018 4 tafels
NK Masters Biljart Artistiek 30 maart t/m 1 april 2018 2 tafels
NK Bandstoten 2e Klasse 11 t/m 13 mei 2018 2 tafels

                                               

Kozoom KVC Live/streaming
Volg ons online