Kijk live op Kozoom naar partijen in eredivisie

Vandaag, zondag 10 oktober, vanaf 13.00 uur, start de tweede ronde van een dubbel weekend in de DKM Tools league, de eredivisie driebanden. De zes wedstrijden met twaalf teams van vier spelers zijn live te zien op kozoom.com en ook de scoreborden worden live in beeld gebracht. Daarbij kunt u onder andere de partijen zien tussen Dick Jaspers en Jean Paul de Bruijn, Nikos Polychronopoulos en Jeffrey Jorissen, Roland Forthomme en Barry van Beers, Raymond Ceulemans en Raymund Swertz.

10 oktober 2021

KIJK OP KOZOOM LIVE NAAR TOPPARTIJEN IN NEDERLANDSE EREDIVISIE
Wilt u de partijen in de Nederlandse eredivisie vanmiddag zondag 10 oktober) vanaf 13.00 uur live volgen en ook de scoreborden van zes wedstrijden (totaal 24 partijen) van start tot finish meekijken, ga dan vanmiddag naar de website van Kozoom.corp: zoek op kozoom.com en klik op live.
Daar kunt u onder andere de wedstrijden tussen Dick Jaspers en Jean Paul de Bruijn (vanaf 15.00 uur in Zaal Dallinga in Sluiskil) volgen, op die locatie ook de wedstrijd Eddy Merckx-Peter De Backer (13.00 uur) en in andere partijen van de zesde speelronde van de eredivisie onder meer Dave Christiani-Frans van Kuyk, Michael Nilsson-Peter Ceulemans, Nikos Polychronopoulos-Jeffrey Jorissen, Roland Forthomme-Barry van Beers, Thorsten Frings-Therese Klompenhouwer en ook in Sluiskil de biljartlegende Raymond Ceulemans tegen de jonge titelgrossier Raymund Swertz.
De eredivisie driebanden in Nederland is op de helft van een dubbel weekend: zaterdag werd de vijfde ronde gespeeld en handhaafde SIS Schoonmaak (vanmiddag in de topper in Sluiskil) zich als ongeslagen koploper.
Martin Horn was de beste man in die speelronde met een partij van 40 punten in slechts 14 beurten.
Het programma van deze middag:
Dallinga.com-SIS Schoonmaak
A1 DPC-Team Eekhoorn
Bousema Lochem-’t Hartje van Oosterhout
ST Zundert-J&F Auto’s
Aartsbouw Sprundel-Dekker Keukens
DKM Tools-Cues&Darts
De wedstrijden starten om 13.00 uur, de tweede helft start rond 15.00 uur.
Dus: alles te zien op kozoom.com, maar natuurlijk kunt u ook live gaan kijken in de biljartzalen van de thuis spelende teams.
Tekst: Frits Bakker

Foto: Dick Jaspers-Jean Paul de Bruijn (Ton Smilde)

 

Bruijn, Jean Paul de DKM Tools League Driebanden
Volg ons online