Inschrijvingen voor NK Jeugd 2023 discipline 10-ball en 14.1 straight pool geopend

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei zal het NK Jeugd 2023 verder gaan. Deze keer is de spelsoort 10-ball aan de beurt. Later dit jaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober wordt de laatste discipline van dit jaar gespeeld: 14.1 straight pool.
 

23 april 2023

​Samen met jeugd-coördinator Awin Sewgobind van de Sectie Pool is er dit jaar gekozen voor een andere opzet van het NK Jeugd. Verspreid over het jaar zullen de vier spelsoorten 14.1, 8-ball, 9-ball en 10-ball gespeeld worden in verschillende weekenden. Hiermee wil de organisatie voorkomen dat de jeugdspelers lange dagen achter elkaar moeten spelen. Daarnaast is het goed meerdere keren per jaar te zien hoe de spelers en speelsters ervoor staan in hun progressie.

Ook nieuw voor de aankomende NK Jeugd 10-ball is dat de meisjes en de pupillen op vrijdag 19 mei spelen, maar dat de junioren een dag later op zaterdag 20 mei in actie komen. Zo kunnen de meisjes en de pupillen ook nog op zaterdag hun krachten meten met de junioren. Dezelfde opzet hanteren we ook voor vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober wanneer 14.1 straight pool gespeeld wordt.
Het belooft een leuk en sportief interessant speelweekend te worden en we zullen zien wie er de titels, medailles en bekers mee naar huis mogen nemen. 

Poolcafe Delfshaven is ook deze keer weer bereid gevonden om hun zaal beschikbaar te stellen voor onze jeugd. Bedankt daarvoor Richard en Marie José. 
Er zal een livestream beschikbaar zijn, maar het is natuurlijk veel leuker als je live komt kijken om onze jeugdige talenten aan te moedigen! 
 
Inschrijven kan via Cuescore: 
 
 
Vragen kunnen gesteld worden via e-mail: 
Jeugd NK
Volg ons online