Gezamenlijke A & B Biljartinstructeur cursus van start

Na het succes van de vorige keer, wederom gelijktijdig de opleidingen Biljartinstructeur A en B

08 april 2019

Ook deze zomer gaat weer gelijktijdig een A en B Biljartinstructeurscursus op het Bondsbureau van start gegaan, met Lion de Leeuw (A) en Piet Verschure (B) als docenten. Op het KNBB Bondsbureau in Nieuwegein, op vijf cursusdata in juni en juli: 1 juni, 8 juni, 29 juni, 6 juli en 13 juli. Inschrijven kan t/m 15 mei via de links onderaan dit stuk.

 

 

De cursus Biljartinstructeur A leidt op tot trainer op districtsniveau. De A-instructeurs vormen het fundament van de biljartopleiding binnen de KNBB. De vaardigheden die nodig zijn om de gevorderde biljarter te enthousiasmeren voor de sport en een verantwoorde technische ondergrond mee te geven komen in deze cursus aan bod. Verder is er aandacht voor het creëren van een veilige leeromgeving, de structuur van de biljartsport in Nederland en de voorbeeldfunctie die een trainer vervult.

De cursus Biljartinstructeur B leidt op tot trainer op verenigingsniveau. De B-instructeurs vormen het fundament van de biljartopleiding binnen de KNBB. De vaardigheden die nodig zijn om de beginnende en iets-gevorderde biljarter te enthousiasmeren voor de sport en een verantwoorde technische ondergrond mee te geven komen in deze cursus aan bod. Verder is er aandacht voor het creëren van een veilige leeromgeving, de structuur van de biljartsport in Nederland en de voorbeeldfunctie die een trainer vervult.

 

Alle informatie Biljartinstructeur A
Inschrijven Biljartinstructeur A

Alle informatie Biljartinstructeur B
Inschrijven Biljartinstructeur B

 

KVC Opleiding
Volg ons online