Een goed, gelukkig, gezond en voorspoedig 2022 gewenst!

Bondsbureau niet bereikbaar van zaterdag 25 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022.

Vanaf 3 januari alles weer normaal, althans 'coronanormaal'. Belangrijke kwesties of urgente vragen gedurende deze periode graag mailen naar info@knbb.nl

23 december 2021

 

Het zijn bijzondere tijden, helaas lang niet in alle opzichten positief. De hernieuwde coronamaatregelen van de overheid hebben er bij velen, en zeker ook bij ons, behoorlijk ingehakt. We zijn met zijn allen zo toe aan weer 'normaal', maar we hebben helaas te maken met 'coronanormaal'.

Vanaf zaterdag 25 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022 hebben de medewerkers van het Bondsbureau kerstvakantie. Wel blijven wij gezien de bijzondere omstandigheden standby. Belangrijke kwesties of urgente vragen kunnen gedurende deze periode worden gemaild naar info@knbb.nl - de mailbox die dan in gebruik blijft voor dringende kwesties, zij het wel minder frequent dan gebruikelijk. Alle minder urgente zaken/vragen zullen vanaf maandag 3 januari 2022 weer worden opgepakt, vanzelfsprekend nog steeds aangepast vanwege corona. De van toepassing zijnde openingstijden & bereikbaarheid van het Bondsbureau kunt u altijd vinden op deze pagina.

Wij wensen tijdens deze moeilijke periode iedereen veel kracht, sterkte en gezondheid toe. En doen nogmaals de oproep om in contact te blijven met team- en clubgenoten, ook (en juist) als je elkaar even niet ziet in jullie biljartcluppie. Bel elkaar af en toe, en houd contact! Een klein gebaar of een enkel berichtje kan in deze tijd van lockdown veel betekenen voor een ander - zeker in deze Kerstdagen en rondom Oud en Nieuw.

Wij wensen alle biljarters een goed, gelukkig, gezond en voorspoedig 2022.

 

 

Tekst & foto: KNBB

Bondsbureau/Koepel Coronavirus Feestdagen/jubilea
Volg ons online