Biljarten & Horna bij "Dit Is Holland" op RTL 4

Dit Is Holland zendt het item over Horna uit op zondag 20 maart, 14.00 tot 14.30 uur op RTL 4 en op zaterdag 26 maart van 11 uur tot 11.30 uur, ook op RTL4.

17 maart 2022

 

Het was van te voren al vrij uitgebreid in de Hoornse media. Het bericht over de opnamen van het biljartitem voor het RTL4-programma "Dit Is Holland" bij Biljart Vereniging Horna haalde zowel Hoorn Radio als Rodi Hoorn.

 

 

Wat is "Dit Is Holland" precies? Wel, zoals men zelf zegt op de website: een programma waarin stad en land wordt afgereisd op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland. Nieuwsgierig? Check dan via Uitzending Gemist eerdere uitzendingen. (Hier vindt u t.z.t. ook de uitzending met het item over Horna.)

Zoals velen van jullie zullen weten, is Biljart Vereniging Horna gelegen in een prachtig historisch gebouw in het centrum van Hoorn. Horna is een biljartclub die zich jarenlang heeft onderscheiden door haar geweldige jeugd (denk aan Sam van Etten, de broers Ferry & Jordy Jong of de broers Leon & Nick Dudink) en recentelijk ook met haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Zoals al eerder al geconstateerd door ons: een echt biljartbolwerk!

 

 

Bij de opnamedag op 13 december 2021 was KNBB-directeur Willem La Riviere aanwezig om het geheel te stroomlijnen, en om ook voor de camera iets te zeggen.

Wat er precies in de uitzending zal zitten, daar kunnen we nog niets over vertellen. Daarvoor moet u maar gewoon kijken: 20 maart, 14.00 tot 14.30 uur op RTL 4 en op 26 maart van 11 uur tot 11.30 uur, ook op RTL4.

 

 

Tekst: KNBB
Foto opnamedag: KNBB/Horna
Foto Horna: Jan Rosmulder (bijgesneden)
Logo: Dit Is Holland

Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Riviere, Willem La Televisie
Volg ons online