Andijk verwelkomt grootste biljarter aller tijden

Na het geweldige succes van de demo met Caudron & De Bruijn in 2019, heeft BV de Carambole in Andijk ditmaal de beste biljarter aller tijden in huis voor een demo: Raymond Ceulemans.

Dit alles rondom het NK Driebanden Klein Extra Klasse

05 oktober 2023

Ook deze keer gaan Cees Benschop en zijn  team er weer een feestje van maken! Net als bij het grote succes in 2019, zal ook nu in de zaal wordt weer een tribune worden gebouwd om de wedstrijden van de NK Driebanden Extra Klasse goed te kunnen volgen.

 


 

We beginnen op vrijdagmorgen 6 oktober 10:00 uur met de voorwedstrijden. Zaterdagmorgen 7 oktober zijn er ook nog voorwedstrijden, zodat er uiteindelijk zes deelnemers overblijven die de finale gaan spelen.

Zaterdagmiddag 7 oktober 14:30 zal dan het voor velen hoogtepunt van het weekend zijn: levende legende Raymond Ceulemans (86) komt dan een demonstratie geven. Daarover is al heel wat publiciteit geweest, bijvoorbeeld dit stuk in Rodi.

Zaterdagavond 17:30 is de officiële opening van het NK, en daarna starten we met de eerste finalepartijen, die op zondag 8 oktober worden afgerond.

U bent allemaal van Harte welkom in Dorpshuis Sarto, Bangert 4 in Andijk. Toegang is gratis – ook voor de demo.

 

 

Alles over het NK Driebanden Klein Extra Klasse + Demo Raymond Ceulemans

 

Tekst & poster: BV de Carambole
Intro/bewerking: KNBB
Foto's 2019 © Emil Vertelman

Ceulemans Demo/workshop NK
Volg ons online