Alle KNBB Carambole wedstrijdkalenders achter één link

Wedstrijdkalenders van alle dag- en avondcompetities van alle KNBB Carambole districten en gewesten, en van alle nationaal georganiseerde wedstrijden. Vanuit deze kalenders kan iedere belangstellende doorklikken naar poule-indelingen en uitslagen van voorwedstrijden, districtsfinales, gewestelijke finales en nationale finales

10 oktober 2022

Eindelijk is het zover! Na vele jaren is het eindelijk zover dat we alle KNBB wedstrijdkalenders te vinden zijn achter 1 link: www.carambole.nl/alle-kalenders

Via deze link zijn de wedstrijdkalenders te vinden van alle dag- en avondcompetities van alle KNBB Carambole districten en gewesten alsmede van alle nationaal georganiseerde wedstrijden. Het gaat hier dus om circa 65 kalenders.

Vanuit deze kalenders kan iedere belangstellende binnenkort doorklikken naar poule-indelingen en uitslagen van voorwedstrijden, districtsfinales, gewestelijke finales en nationale finales.

Vooralsnog zijn alleen de poule-indelingen en voorwedstrijden zichtbaar. De uitslagen van finales zullen zo spoedig als mogelijk ook zichtbaar worden gemaakt. Eventuele uitslagen van nationale finales kunt u tot die tijd HIER inzien.

 

 

In het hoofdmenu van Carambole.nl is rechtsboven de knop “Alle Kalenders” toegevoegd, zodat het overzicht van deze wedstrijdkalenders voor iedereen te allen tijde in één keer/in één klik/in één oogopslag zijn te vinden. Kortom: zou u de link/URL niet onthouden, dan kunt u altijd via www.carambole.nl er in één keer naartoe.

 

 

Een andere zeer belangrijke link/URL is https://www.carambole.nl/prestatiesport/individueel-pk/wedstrijdkalender-pk-20222023, binnen het gedeelte “Prestatiesport” op Carambole.nl. Via deze link vindt u de complete wedstrijdkalender PK 2022/2023.

Wij hopen en verwachten dat voor alle betrokkenen dit een grote stap voorwaarts is!

 

Tekst: KNBB Carambole
Screenshots: KNBB

Competitie KVC Wedstrijdsoftware
Volg ons online