Wie wordt de naamgever van de Eredivisie Topteam

Vanaf heden kan er via het platform competitieveiling.nl weer geboden worden, ditmaal op het naamgeverschap van de Topteam Eredivisie Carambole Seizoen 2022-2023. Via dit veilingplatform, welke door de KNBB en NDB is ontwikkeld, kunnen geinteresseerde bedrijven een sponsorbijdrage bieden om het felbegeerde naamgeverschap.

28 juli 2022

 

Deze veiling sluit op 1 september 23:59 uur. Het bedrijf met het hoogste bod wordt voor het gehele seizoen de naamgever van de Topteam Eredivisie!

Startbedrag is 1000 euro. Welk bedrijf doet het eerste bod?

Wilt u bieden?
Klik dan op https://competitieveiling.nl/product/topteam-eredivisie-carambole-2022-2023-kopie/ en vul onderaan het bedrag in en daarna klikken op de knop 'bieden'. U dient daarna een inlog aan te maken om uw bod te bevestigen.


De Topteam Eredivisie is de landelijke Teamcompetitie binnen carambole op het hoogste niveau. Deze competitie met de spelsoorten, ankerkader 47/2, 200 caramboles; ankerkader 71/2, 150 caramboles, bandstoten 100 caramboles, vindt plaats in meerdere locaties verspreid door heel Nederland. De sterkste teams van Nederland strijden om de kampioenschaal en daarmee de titel Kampioen van Nederland. Dit speelseizoen eindigt juni 2023. De Topteam Eredivisie staat open voor een partner als naamgever. Dit naamgeversschap wordt ter veiling aangeboden met een startbedrag van €1000,- De veiling sluit op 1 september en de hoogste bieder verkrijgt daarmee het exclusieve naamgeversschap voor seizoen 2022-2023

 

 

Carambole/libre Eredivisie/Topklasse
Volg ons online