Wereldkampioenen driebanden komen naar Texel!

Het bestuur van Biljartacademie Texel is er in geslaagd de twee driebandtoppers Dick Jaspers en Torbjörn Blomdahl naar Texel te halen. Deze wereldberoemde spelers zullen op 27 december een demonstratie partij spelen en een aantal fantasieballen laten zien. 

De heren zullen middels een headsetje op tijdens het spelen van de partij uitleg geven over hoe ze het punt gaan maken en waarom. Na deze demonstratie partij volgen een aantal leuke oplossingen en fantasiestoten in het driebanden. 

03 november 2023

TEXEL - Dat deze twee heren kunnen biljarten is algemeen bekend ze staan al jarenlang aan de wereldtop en nog steeds kunnen ze op het hoogste niveau presteren. Beiden hebben een persoonlijk record van de hoogste serie in het driebanden van maar liefst 26 en Dick Jaspers heeft het record van 40 caramboles in slechts 4 beurten! Dit beloofd een grandioze avond te worden in de Biljart Academie Texel. 

Na deze clash of the Titans zal Jop de Jong nog even laten zien wat voor capriolen je nog meer uit kan halen op de biljarttafel. Deze twintiger zal de avond afsluiten met een schitterend aantal trickshots en fantasiestoten. Jop speelt biljart artistiek en is al 5-voudig Nederlands kampioen en Europees doet hij ook lekker mee!  

Kortom: een avondvullend programma met biljart en plezier. 

 

 

Dit spektakel gaat plaatsvinden op 27 December aan de Boodtlaan 8 in De Koog. Aanvang 19:30 uur. Zaal open om 19.00 uur

Wil jij hier graag bij zijn? Bel ons op 06-285 92 950 of mail: info@biljartacademie.com

Ook voor een overnachting op Texel hebben wij een leuke aanbieding kunnen regelen!  En de toegang voor deze avond is gratis.

 

Tekst & poster: Biljartacademie Texel

Artistiek Driebanden Initiatieven
Volg ons online