Ventilatietips voor biljart-, pool- en snookerclubs

Goed ventileren zorgt voor een betere luchtkwaliteit en beperkt de verspreiding van virusdeeltjes, bijvoorbeeld van het coronavirus. De handreiking bevat tips, onder andere voor gebouweigenaren en –beheerders, om op de juiste manier te ventileren.

12 oktober 2021

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft gisteren de handreiking basistips voor ventileren gepubliceerd. Goed ventileren zorgt voor een betere luchtkwaliteit en beperkt de verspreiding van virusdeeltjes, bijvoorbeeld van het coronavirus. De handreiking bevat tips, onder andere voor gebouweigenaren en –beheerders, om op de juiste manier te ventileren. 

De vijf basistips vindt u op deze pagina van VWS. De tips voor eigenaars en beheerders van gebouwen zoals een biljart-, pool- of snookerzaal hoe beter te ventileren, leest u in dit uitgebreide stuk. En dan is er ook nog de website Ventileren Zo Gedaan die dit allemaal mooi en goed leesbaar weergeeft.

Gezien staat van onderhoud of faciliteiten van een deel van onze gebouwen en gezien de kwetsbare gezondheid van een deel van onze achterban, is aandacht voor dit onderwerp zeer belangrijk - zeker omdat er een aantal quick wins te boeken zijn die niet of nauwelijks investeringen vergen.

 

Biljartzalen Initiatieven
Volg ons online