Unieke Bondsraad

Twaalf leden tellende ledenvergadering van de KNBB in Ouwehands Dierenpark

10 december 2018

De najaarsvergadering van de Bondsraad vond op 8 december in een wel heel bijzondere locatie plaats. De twaalf leden tellende ledenvergadering van de KNBB vond namelijk plaats in het Ouwehands Dierenpark. In het pandaverblijf Pandasia werd op 8 en 9 december het allereerste NK Chinese Pool gehouden wat aanleiding was om aldaar de Bondsraad te organiseren.

 

 

Het nieuwe bondsraadslid John van Gorp (snooker) werd welkom geheten en van Kynthia Orfanidis werd afscheid genomen omdat zij toetreedt tot het bestuur van de sectie pool.  Ernest Schraven (pool) is daarmee lid van de bondsraad geworden en Govert-Jan Vos reservelid.

 

 

De Bondsraad heeft in haar vergadering de jaarbegroting en het onderliggende jaarplan 2019 vastgesteld, de gewijzigde sectiereglementen snooker en pool werden aangenomen en een nieuwe verbintenis van een jaar met de KNBB Vereniging Carambole afgesloten.

Tijdens de vergadering kwam het fantastische nieuws binnen over de winst van Dick Jaspers van de World Cup in Hurghada wat meteen beantwoord werd met een groot applaus.

Na afloop van de vergadering werd het NK Chinese Pool bezocht waar op zaterdag tot aan de kwartfinale gespeeld werd en bezoek had van het NOS Jeugdjournaal.
 

Tekst: KNBB
Foto Pandasia ©Stefan Osnabrug, foto Bondsraad ©Paul Swanenburg

 

Bondsraad KNBB Secties
Volg ons online