Uit in één, twee of drie beurten in kader: een bijgewerkt overzicht

Overzicht bijzondere partijen in Nationale Kader en Beker Competitie Klein, verzameld door Theo Zwarthoed. Twee bijgewerkte overzichten, over het gehele seizoen 2022-2023

05 juli 2023

UPDATE: Inmiddels is het seizoen voorbij, en heeft Theo Zwarthoed alle data bijgewerkt - zodat nu het gehele seizoen 2022-2023 gedocumenteerd staat.

Hier het bijgewerkte bestand van de nationale competitie, en hier van de bekercompetitie.

Overzichten zijn ook te vinden via deze vaste URL van de Kadercompetitie pagina: https://www.carambole.nl/prestatiesport/teamcompetitie/kadercompetitie

---

 

Soms is het leuk om bijzondere prestaties even uit te lichten. Dat was ook de gedachte van Theo Zwarthoed, die ons de volgende mail toestuurde:

"Ik heb een Excel bestand gemaakt van de Nationale Kader en Beker Competitie Klein van de spelers die in 1, 2 en 3 beurten uitgaan. Wellicht kun je die op KNBB.nl of KNBB Carambole.nl plaatsen? Op het eind van de competitie wil ik het bestand nogmaals bijwerken, en dan zou het leuk zijn indien dat overzicht nog één keer wordt gepubliceerd."

En dat is dus precies wat we doen! Hier het bestand van de nationale competitie, en hier van de bekercompetitie.

 

 

Met even extra uitgelicht de uit-in-1-beurt partijen in de beker van Erik Wennekes, Alex Ulijn, Reijer van Kooten, Roger Cleuskens en Ricardo Goud - de laatste zelfs tweemaal!

En in de nationale competitie Jos Kerkman en Jaques de Beurs - de laatste zelfs 220 (!) caramboles.

 

 

Formidabele prestaties, dus! Aan het eind van het seizoen het complete overzicht.

 

Tekst: KNBB
Bestanden: Theo Zwarthoed
Archieffoto Alex Ulijn: Henry Thijssen

 

Competitie Kader
Volg ons online