Twee NK's bij de Liefhebber

In het sfeervolle biljartcentrum “De Liefhebber” in Warmenhuizen is Jordy van Ek (BV De Haven uit Hengelo) Nederlands kampioen geworden in de 4e klas libre. Gelijktijdig werd Ramon Nagesser (BV “De Kroon” uit Rotterdam) kampioen in de 3e klas.

De belangstelling was weer overweldigend en door de zeer sportieve en collegiale spelers werd het een zeer gezellig en geslaagd toernooi. Een verslag door wedstrijdleider Gerard Lenting

18 maart 2024

WARMENHUIZEN - Jordy verloor zijn eerste 2 partijen op vrijdagavond en dacht nooit meer te kunnen winnen, maar hij knokte zich vervolgens naar de 1e plaats door vervolgens alle partijen(24-25-19-28 en 30 beurten) zeer overtuigend te winnen. Een zeer opgeluchte en trotse winnaar nam de welgemeende felicitaties blij in ontvangst. De hoogste serie werd gemaakt door Boeike de Gelder in de kortste partij van het toernooi, 39-43 in 12 beurten met de hoogste serie van het toernooi, 19 caramboles.

 


 

Ondertussen was Ramon zeer steady zijn toernooi aan het spelen. Hij bleef rustig onder alle omstandigheden, niets kon hem van zijn pad, kampioen worden, afhouden. Slechts 1 verliespartij tegen Said El Baouty(19 beurten) moest hij incasseren. De hoogste serie werd hier gemaakt door Lieven vd Heuvel met 17 van te maken 60 caramboles. De kortste partij was van Guus Salden tegen Said El Baouty, 55-22 in 15 beurten.

De volledige wedstrijden zijn hier te zien 3e klas en 4e klas.

 

 

Na een zeer intensief en druk weekend en een geslaagde sluiting door Benny Beek en de wedstrijdleider van de vereniging De Liefhebber keerde iedereen tevreden huiswaarts.

 

 

Alle info NK Libre Klein Derde Klasse (Agenda KNBB)
Alle info NK Libre Klein Vierde Klasse (Agenda KNBB)

 

Gerard Lenting
Wedstrijdleider van dit NK

Carambole/libre NK
Volg ons online