Steun jouw sportclub door oude IT-apparatuur te doneren

Doneer met je bedrijf afgeschreven hardware, zoals tablets, laptops, netwerkapparatuur en desktops en de waarde hiervan gaat naar jouw lokale sportclub

06 juli 2020

Heeft jouw bedrijf IT-apparatuur in de kast liggen? Denk dan aan jouw sportvereniging, want IT-apparatuur is geld waard! 

Door de coronacrisis hebben veel sportverenigingen het zwaar te verduren. De activiteiten hebben lange tijd stil gelegen en de inkomsten zijn hard gedaald, doordat o.a. de sportkantines dicht zijn en evenementen geschrapt zijn.

Sportverenigingen in Nederland moeten natuurlijk blijven bestaan! Help mee door jouw sportclub te steunen. Doneer met je bedrijf afgeschreven hardware, zoals tablets, laptops, netwerkapparatuur en desktops en de waarde hiervan gaat naar jouw lokale sportclub.

 
HOE KUN JIJ HIERBIJ HELPEN?
 

Om sportclubs in Nederland te helpen lanceerde stichting IT4Kids afgelopen vrijdag hun actie steunjouwsportclub.nl. IT4Kids is partner in de werkgroep Nationaal Fonds voor de Sport en ondersteunt goede doelen als Jeugdfonds Sport & Cultuur en Krajicek Foundation.

Via deze actie kunnen bedrijven hun oude IT-apparatuur doneren en de waarde hiervan gaat vervolgens naar de sportclub die zij zelf uitkiezen. Hoe dat precies werkt? Check de site. IT4Kids zal de actie de komende periode promoten richting bedrijven, organisaties en sportclubs. Ook kunnen sportclubs zelf hun netwerk oproepen om IT-apparatuur te doneren en hen zo te steunen. Om clubs daarbij te helpen maakte IT4Kids een uitgebreide toolkit. We zouden jullie willen vragen de actie en toolkit van IT4Kids onder de aandacht te brengen, zodat zoveel mogelijk clubs via deze weg een financieel steuntje in de rug kunnen krijgen!

 

Coronavirus Financieel Goede doelen
Volg ons online