Snookerteam Newdoor Veghel gekroond tot KNBB Beker Kampioen 2023-2024

In een zinderende finale heeft snookerteam Newdoor Veghel zich tot de trotse winnaars van de KNBB Beker 2023-2024 gekroond. "Het is een ongelooflijke eer om deze beker te winnen. We hebben als een team gestreden en elkaar door dik en dun gesteund," aldus een dolgelukkige Berry Franssen na de overwinning.

Een (foto)verslag + aftermovie

05 februari 2024

Veghel, 5 februari 2024 – In een zinderende finale heeft snookerteam Newdoor Veghel zich tot de trotse winnaars van de KNBB Beker 2023-2024 gekroond. Met in hun team Berry Franssen, hebben zij na een reeks kwalificatiewedstrijden door het jaar heen, op 4 februari de felbegeerde beker in ontvangst mogen nemen.

 

 

De weg naar de overwinning was niet zonder uitdagingen. Tijdens de halve finale op de finaledag wist het team met een nipte overwinning van 5-4 te zegevieren over de zesvoudige kampioen, een prestatie van formaat die de kracht en vastberadenheid van het team onderstreept.

In de finale nam Newdoor Veghel al snel een voorsprong met 3-0, een indrukwekkende start die het fundament legde voor hun uiteindelijke overwinning. Hoewel het nog spannend werd, hield het team stand en verzekerden zij zich van de titel, tot grote vreugde van spelers en supporters.

Naast Berry Franssen bestaat het winnende team uit Joris Maas, Alain Vandersteen en Chris Scheele, wiens samenspel en individuele talenten doorslaggevend waren in het behalen van deze prestigieuze titel.

 

 

"Het is een ongelooflijke eer om deze beker te winnen. We hebben als een team gestreden en elkaar door dik en dun gesteund," aldus een dolgelukkige Berry Franssen na de overwinning.

Snookerteam Newdoor Veghel speelt zijn thuiswedstrijden in poolcentrum ‘Good Times’ Veghel. Het team dankt de organisatie, tegenstanders en hun fans voor een onvergetelijke competitie en kijkt uit naar het verdedigen van hun titel in het volgende seizoen.

 


 

Foto's & aftermovie via Berry Franssen

Bekerfinale KNBB Snooker
Volg ons online