Simonis Biljartlakens en KNBB verlengen samenwerking

Nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar. Deze sponsorovereenkomst volgt de huidige overeenkomst op die eind juni afliep. Simonis Biljartlakens is daarmee de langstlopende sponsorrelatie van de KNBB

03 juli 2019

VERVIERS -  Iwan Simonis S.A. (Simonis Biljartlakens) en de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) zijn op 1 juli 2019 een nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar aangegaan. Deze sponsorovereenkomst volgt de huidige overeenkomst op die eind juni afliep. Simonis Biljartlakens is daarmee de langstlopende sponsorrelatie van de KNBB.

De KNBB is bijzonder trots op de vernieuwde samenwerking waarmee Simonis, wereldwijd marktleider in de biljartsector, de Nederlandse biljartsport zowel financieel als materieel ondersteunt. Simonis is exclusief biljartlaken leverancier van de belangrijkste evenementen die door de secties carambole, snooker en pool worden georganiseerd. Met Simonis Biljartlakens kiest de KNBB ervoor om op belangrijke evenementen in te zetten op de hoogste kwaliteit biljartlakens.

 

 

Simonis Biljartlakens wordt de exclusieve lakenpartner van de volgende evenementen:

Sectie Carambole
Landsfinale
NK Vijfkamp
Masters Artistiek
Finale van de NK’s Ereklasse groot
Finale van de NK’s Eerste Klasse Groot
Daarbij wordt Simonis Biljartlakens naamgever voor de Ere en Eerste klasse Carambole.
 

Sectie Pool
NK Pool (dames, heren, jeugd, senioren)

Sectie Snooker
Strachan 6811 lakens voor NK Snooker
 

 

“Voor de biljartsport, spelers en uitstraling van deze belangrijke evenementen is de kwaliteit in details van het grootste belang. Kwalitatief goed materiaal zorgt dat spelers de beste prestaties waar kunnen maken. Wij zijn er trots op dat Simonis ons ook de komende jaren ondersteunt waarmee wij in staat worden gesteld om meer te investeren in promotie van de biljartsport en dat de deelnemers van de in de samenwerking vallende evenementen verzekerd zijn van top materiaal”.

Willem La Riviere, directeur KNBB

 

"Wij zijn verheugd, dat de jarenlange samenwerking tussen de KNBB en Simonis voor de komende drie sportseizoenen wordt voortgezet. Door deze vernieuwde samenwerking kan Simonis ervoor zorgdragen, dat de biljarters in Nederland worden voorzien van de best mogelijke biljartlakens, die beschikbaar zijn. Dat zijn de lakens, waarop de buitengewone moyennes bereikt zijn onder andere op de WK’s en World Cups en waarop alle top internationale pool en snooker toernooien gespeeld zijn.”

Bernard Bollette, Commercial Direction Iwan Simonis S.A.

KNBB Simonis Sponsoring/contract
Volg ons online