Saluc / Aramith en KNBB verlengen samenwerking

Nieuwe overeenkomst voor komende drie jaar met wereldwijde marktleider in biljartballen

03 juli 2019

Callenelle/België -  Saluc S.A. (Aramith Biljartballen) en de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) zijn een nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar aangegaan.

De KNBB is verheugd dat met deze overeenkomst opnieuw een samenwerking met een wereldwijde marktleider is afgesloten. De kwaliteit van het materiaal is van groot belang voor alle spelsoorten (driebanden, artistiek, carambole, snooker en pool), Aramith biljartballen hebben de hoogste kwaliteit en worden ingezet op alle belangrijke evenementen.

 

 

Saluc / Aramith is hiermee de exclusieve biljartballenleverancier van de belangrijkste evenementen van de KNBB:

Sectie Driebanden
Masters Driebanden
NK Jeugd Driebanden
Nk Dames Driebanden
Bekerfinale Driebanden
NK Hoofdklasse en NK Excellentklasse

Sectie Carambole
Landsfinale
NK Vijfkamp
Masters Artistiek
NK’s Ereklasse groot
NK’s Eerste Klasse Groot
 

Sectie Pool
NK Pool (dames, heren, jeugd, senioren)

Sectie Snooker
NK Snooker

 

“Voor een precisiesport is de kwaliteit van het materiaal van groot belang. In het bijzonder geldt dit voor de biljartballen. Elke afwijking in kwaliteit heeft een enorme impact op het verloop van wedstrijden. De keuze voor Aramith ballen zorgt dat iedere deelnemer aan een kampioenschap voor wat betreft de ballen gelijke kansen heeft. De samenwerking met Saluc zal dan ook de komende jaren garant staan voor deze kwaliteit op al onze kampioenschappen”.
Willem La Riviere, directeur KNBB

 

“Firma Saluc is verheugd, dat de Aramith biljartballen synoniem voor uiterste precisie, ongeëvenaarde duurzaamheid, innovatie en aantrekkelijke look op de belangrijkste kampioenschappen van de KNBB voor een verdere periode van 3 jaar zullen gebruikt worden."
Bernard Bollette, Commercial Direction Saluc S.A.

Aramith Biljartmaterialen KNBB
Volg ons online