Realtime rapport over coronavirus

Bijhouden infectiesnelheid Covid-19 met live-tracker

28 mei 2020

Als wij in Nederland kijken naar de ontwikkelingen rondom het coronavirus, dan komen we al snel uit bij de website van het RIVM.

Onlangs kregen we een mailtje binnen van een biljartliefhebber, die ons wees op een ander platform met (eveneens) zeer gedetailleerde, realtime info. Onderstaand de mail.

 

 

Hallo KNBB,

"Allereerst hartelijk dank voor alle informatie over het coronavirus (COVID-19). Vooral het artikel knbb.nl/nieuws/ook-financiële-steun-voor-sportverenigingen-en-stichtingen was erg nuttig.

Ik had moeite met het vinden van nationale en internationale gegevens over het coronavirus, dus heb gezocht naar iets dat wèl werkt en echte gegevens toont. Dit was niet eenvoudig!

https://nl.safetydetectives.com/novel-coronavirus-ncov-real-time-report/ is gebaseerd op geverifieerde cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het is vertaald en betrouwbaar.

Ik stel voor dat u het als bron toevoegt aan uw pagina om anderen (zoals ik) te helpen met het vinden van echte cijfers over uw land en de rest van de wereld.

Ga zo door!"

 

Ofwel: heeft u interesse de wereldwijde ontwikkeling van het coronavirus nauwlettend te volgen, dan kunt u mogelijk deze pagina toevoegen aan uw favorieten.

 

Overigens heeft KNBB Sectie Driebanden een mooie grafiek over de ontwikkelingen van het coronavirus in Nederland op haar website geplaatst. Deze word automatisch iedere dag bijgewerkt.

Link naar de grafiek: https://www.driebanden.nl/actueel/statistieken-corona-virus

 

 

Coronavirus Veilig sporten
Volg ons online