Prachtige nieuwe informatiebank: Carompedia

Archief met toernooiresultaten van vrijwel alle belangrijke evenementen sinds 1986 is sinds een paar dagen online

21 maart 2019

Een nieuwe, gratis site is online: Carompedia! Voor de biljartliefhebber om van te watertanden: het ademt historie, met gedetailleerde en accurate informatie van zeer veel carambole en driebanden evenementen, en tot vele jaren terug.

Onderstaand wat maker van de site Bert van Manen zelf schreef over zijn nieuwe project:

 

 

Beste biljartvrienden,

Vandaag gaat een website online waaraan ik al enige tijd gewerkt heb, onder de naam “Carompedia”. Het is eigenlijk een archief met toernooiresultaten (en foto’s). Je kunt er van alles opzoeken, kijken wat je favoriete spelers in het verleden gepresteerd hebben, of herinneringen ophalen aan kampioenschappen die je bezocht hebt of waaraan je misschien wel hebt meegedaan.

Vrijwel alle belangrijke evenementen sinds 1986 staan op de site: alle World Cups, Europese en wereldkampioenschappen en de belangrijke invitatietoernooien zoals Agipi, de LBM, de LG+ Cup en Crystal Kelly. Er is ook behoorlijk veel informatie te vinden over het biljarten in Nederland en België in de afgelopen dertig jaar. Het menu linksboven op de startpagina wijst de weg.

De site zal nog uitgebreid worden met oudere uitslagen, en hopelijk komt er wat hulp van liefhebbers uit andere biljartlanden.
Carompedia is een gratis service, er is geen abonnement of inschrijving nodig.

Veel plezier bij het rondkijken op de site. Er is een “contact” knop voor alle vragen, of om mij te laten weten wat u ervan vindt.

https://www.carompedia.com

Vriendelijke groet,
Bert van Manen

Biljarthistorie Initiatieven Online
Volg ons online