Poolen in gloednieuw tv-programma Missions Impossible

Schijnbaar onmogelijke missies die de deelnemers aan het programma €10.000 kunnen opleveren. Eén van die missies betreft poolbiljart - en Alex Lely is hier de coach!

Uitzending 2 november prime time op SBS6

13 oktober 2021

We kunnen en mogen er nog niet veel over zeggen. Maar enthousiast zijn we wel! Immers, poolen gaat een belangrijke rol spelen op dinsdagavond 2 november op SBS6, in het gloednieuwe programma Missions Impossible.

Op dinsdag 12 oktober was om 20:30 de eerste uitzending van Missions Impossible (check hier de promo, en kijk hier de uitzending in zijn geheel terug), en deze uitzending had een bereik van ruim 700.000 kijkers.

 

 

In Missions Impossible krijgen onbekende Nederlanders ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten - waarmee ze 10.000 euro kunnen verdienen. Eerst vragen de presentatoren (Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Hélène Hendriks en Jan Versteegh) of de onbekende Nederlanders de uitdaging aangaan, en vervolgens krijgen ze intensieve begeleiding van de allerbeste coaches en experts op hun gebied. Ze worden op de voet gevolgd op weg naar het moment suprême, waarbij de ups en downs en het vallen en opstaan ook worden getoond. Blijkt hun mission impossible wél mogelijk en winnen ze 10.000 euro?

Tja - wat zijn dan die 'onmogelijke missies'? Twee van de onderwerpen waar wél al iets over is bekend gemaakt: 180 gooien op een dartbord of een hole-in-one slaan op de golfbaan. Plus, alles wat in uitzending 1 zat. Maar... op dinsdag 2 november dus ook iets met poolen!

Wat dat precies is, dat kunnen en mogen we niet zeggen. Alleen dat Alex Lely deelneemt in de rol van coach die iemand in één maand moet klaarstomen voor een topprestatie  Onderstaand alvast een kleine sneak preview die Alex zelf had gedeeld op zijn Facebook van de opnamen in het prachtige Poolcafé Delfshaven in Rotterdam.

 

 

Wij zitten in ieder geval voor de buis dinsdagavond 2 november op SBS6. En wij hopen jullie ook! Want hoe meer mensen kijken naar dit item, des te groter de kans dat poolen of andere biljartdisciplines ook in toekomstige producties een rol gaat spelen - met alle gevolgen van dien voor de populariteit van onze sport.

 

Logo: Missions Impossible
Foto: Opnamen poolitem Delfshaven

 

Challenge Poolbiljart Televisie
Volg ons online