Poolcafé Delfshaven vijfde locatie iPool

Deze week werd iPool operationeel in een vijfde Rotterdamse locatie. Na het Grafisch Lyceum Rotterdam, twee locaties van House of Esports en Voetbalclub Overmaas is het innovatieve iPool, waarmee de pooltafel kan veranderen in een tablet, nu ook beschikbaar in Poolcafé Delfshaven.

27 maart 2022

 

Het project iPool blijft gestaag vooruitgang vinden in regio Rotterdam. Deze week werd iPool operationeel in een vijfde Rotterdamse locatie. Na het Grafisch Lyceum Rotterdam, twee locaties van House of Esports en Voetbalclub Overmaas is het innovatieve iPool, waarmee de pooltafel kan veranderen in een tablet, nu ook beschikbaar in Poolcafé Delfshaven.

Waarom iPool specifiek in regio Rotterdam zo actief is, leest u hier.

 


 

Over iPool:

iPool maakt de pooltafel interactief. Door toepassing van AR projectie en scanning kunnen interactieve games op een pooltafel gespeeld worden. Daarnaast kan door iPool de pooltafel ingezet worden voor digitale presentaties en is er zelfs een uitgebreide interactieve trainingsmode.

iPool wordt onder licentie exclusief door de KNBB op de Nederlandse markt geïntroduceerd.  Er is gestart met een pilot in Rotterdam. Vanuit Living Lab worden in samenwerking met Gemeente Rotterdam, Rotterdam Sport Support, Sportbedrijf Rotterdam, Grafisch Lyceum Rotterdam, NOC*NSF en House of Esports vijf verschillende locaties in Rotterdam voorzien van iPool systeem.

Er staat al een iPool tafel in het Grafisch Lyceum Rotterdam. Een verslag van die opening/plaatsing vindt u hier. Een verslag van de spectaculaire lancering van iPool in de Schiecentrale met de titel “Bijzondere lancering iPool startpunt Rotterdams jongerenproject” vindt u hier. En het verslag van de recente plaatsing in het Excelsior Jongeren HUB vindt u hier.

 

Website iPool: https://www.i-pool.nl/
Artikelen over iPool: https://www.knbb.nl/ipool-0

 

Tekst & foto's: KNBB/iPool

Digitalisering Innovatie iPool
Volg ons online