Poolbiljart op World Police & Fire Games in Rotterdam

Voor het eerst in de geschiedenis komen de World Police & Fire Games naar Nederland. Eind juli 2022 zullen ruim 10.000 medewerkers van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen het in 63 sporten, waaronder poolbiljart, tegen elkaar opnemen

10 maart 2022

Over de WPFG
De WPFG wordt iedere twee jaar gehouden en vindt in 2022 plaats in Rotterdam, van 22 t/m 31 juli. De Spelen hebben als belangrijkste doel het bevorderen van sportiviteit en onderling contact tussen personeel van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen wereldwijd. Daarnaast wil de Nederlandse organisatie van de WPFG 2022 het evenement aangrijpen om meer respect en waardering bij het publiek te creëren voor het werk dat de diensten doen.

Tijdens de WPFG in Rotterdam worden 63 sporten georganiseerd in 45 venues, waarvan Rotterdam Ahoy de grootste is. Verder is het sportaanbod zeer divers: van badminton tot kitesurfen, triatlon en voetbal tot aan specifieke dienstgerelateerde sporten zoals de Ultimate Fire Fighter competitie en schietonderdelen.

Ook pool biljart kan natuurlijk niet ontbreken op de WPFG2022. Dit wordt georganiseerd bij Biljart Snooker & Poolcentrum Capelle.

 

Doe jij mee aan dit unieke evenement?
De World Police & Fire Games 2022 biedt jou de kans om – in een sportieve omgeving –collega’s uit meer dan 70 verschillende landen te ontmoeten en samen ervaringen te delen. Het belooft een spektakel te worden. Pak jij deze unieke kans? Kijk op www.wpfgrotterdam2022.com voor alle info en schrijf je in!

 

Evenementen Internationaal
Volg ons online