Overzicht afgelastingen biljart wereldwijd

Meest recente afgelastingen of uitstel: McCreery Champion of Champions in Vegas, EBSA Masters, Ladies & Team Championships in Moskou, EK 5-Pins individueel in Italie, Open Provinciaal Kampioenschap Driebaden Noord-Brabant, US Open Pool Championship, 3C Survival Masters in Korea, World Cup Driebanden Vietnam, Coral Tour Championship Snooker, Dynamic Billard European Championships Men, Women & Wheelchair in Finland

 

26 maart 2020

N.a.v. het advies en de oproep van de autoriteiten, het RIVM en NOC*NSF op 12 maart is het eerder genomen besluit van het bondsbestuur verlengd tot en met 6 april. Dit betekent dat alle wedstrijden, competities en toernooien onder auspiciën van de KNBB (nationaal, regionaal en districten) tot en met 6 april zijn stilgelegd!

 

 

Alle actuele informatie over het Coronavirus vindt u hier, alle vragen & antwoorden vindt u hier. Beide zijn pagina's van de RIVM, die worden continu aangepast aan de huidige situatie.

Hier een overzicht van afgelaste sportevenementen wereldwijd.

 

UPDATE 26 MAART:

Uitgesteld: McCreery Champion of Champions (naar 2021)

 

UPDATE 22 MAART:

Afgelast: EBSA Masters, Ladies and Team Championships (Moskou, Juni 2020)

 

UPDATE 17 MAART:
Meest recente afgelastingen: het EK 5-Pins individueel in Italie, het Open Provinciaal Kampioenschap Driebanden Klein voor Tweetallen in Noord-Brabant, het US Open Pool Championship, de 3C Survival Masters in Korea en de World Cup Driebanden in Vietnam, het Coral Tour Championship Snooker en het Dynamic Billard European Championships Men, Women & Wheelchair in Tampere, Finland

 

OVERIGE UPDATES:

Wereldbiljartbond UMB aangekondigd dat het WK Driebanden voor Landenteams in Viersen (Duitsland), gepland van 5 t/m 8 maart, niet zal doorgaan. Nieuwe datum voor dit event: 27 t/m 30 augustus 2020. Eveneens gaat niet door op het geplande moment vanwege coronadreiging: het EK 5-Pins voor Landenteams in Wenen (Oostenrijk) van 19 t/m 22 maart. Zie hier de officiele berichten van UMB en Kozoom over de afgelasting van Viersen, en de berichtgeving van CEB over de afgelasting van Wenen.

Tevens uitgesteld: de World Pool Masters, de Survival Masters (15-19 april in Seoul, Korea), het EK Artistiek (23-26 april in Miramar, Spanje) en het EK Bandstoten (15-17 mei in Paiporta, Spanje). Deze kampioenschappen worden in een later stadium opnieuw vastgesteld.

Gecanceld: de EuroYouth (10-13 april) en op het laatste moment ook het WK 10-ball in het Rio, Las Vegas (zou starten 16 maart).

 

 

Alle informatie over het Coronavirus (RIVM; wordt continu geupdated)
Artikel Frits Bakker Kozoom 13 maart over nationale en internationale afgelastingen
 

Biljart algemeen Coronavirus
Volg ons online