Oproep Rolstoel Pool- en Snookerspelers

Hoe mooi zou het zijn n navolging van de NK’s Rolstoelbiljarten op een gegeven moment ook een NK Rolstoel Pool/NK Rolstoel Snooker te organiseren.

Om beter in te schatten wat & op welke termijn haalbaar is: een oproep aan alle pool- en snookerspelers in een rolstoel om zich bij ons te melden

27 februari 2023

Als KNBB vinden wij het van groot belang dat er voor iedereen mogelijkheden zijn om zich competitie te meten met anderen en dat de biljartsport toegankelijk is.

Al jaren ondersteunen wij de organisatie van diverse NK’s Rolstoelbiljarten zoals NK Libre Klein en NK Driebanden Klein maar voor pool en snooker ontbreekt een NK. Natuurlijk stimuleren wij dat in onze competities valide en minder valide spelers samen spelen maar hoe mooi zou het zijn als we in navolging van de NK’s Rolstoelbiljarten op een gegeven moment ook een NK Rolstoel Pool en een NK Rolstoel Snooker kunnen organiseren.

Om een betere inschatting te kunnen maken wat en op welke termijn haalbaar is doen wij hierbij een oproep aan alle pool- en snookerspelers in een rolstoel om zich bij ons te melden.

We gaan dan graag met hen in gesprek over de mogelijkheden.

Kortom ben jij of ken jij een pool- en/of snookerspeler in een rolstoel stuur dan een e-mail met je naam, spelsoort en contactgegevens naar info@knbb.nl.

 

 

Tekst: KNBB
Foto: Frans van Buel bij NK Rolstoelbiljart Libre ©Jan Rosmulder

Poolbiljart Rolstoelbiljart Snooker
Volg ons online