Open Air biljarttoernooi Zuidleo dos zoekt tellers

Van 11 t/m 14 juli, in de Open Lucht van Bathmen!

08 juni 2019

Wij, biljartvereniging Zuidleo dos, organiseren dit jaar voor het 4e jaar op rij in Bathmen het Open Air biljarttoernooi. Hierbij houden we een biljarttoernooi in een tent midden in een weiland tussen de koeien. De deelnemers van het toernooi zijn biljarters van verschillende verenigingen uit de omgeving maar ook mensen die bijna nooit een biljartkeu hebben aangeraakt. We hebben dan ook een actieve poule en een recreanten poule zodat de niveaus van de biljarters een beetje overeenkomen.

 

 

We hebben 8 biljarttafels in de tent staan, waarop per avond/dag 24 teams bestaande uit 3 biljarters hun potjes biljarten. De 6 beste teams per dag gaan door naar de finale op zondag.

Om het toernooi goed te laten verlopen hebben we een groot aantal tellers nodig. Nu zoeken wij daar nog een aantal tellers per avond/dag voor om ons te ondersteunen. Vooral tellers die de minder ervaren biljarters nog wat tips en tricks kunnen meegeven worden altijd erg gewaardeerd!

Hieronder staan de dagen en tijden van de wedstrijddagen waarvoor we nog mensen zoeken:

  • Donderdag 11-07 19:00u-23:30u
  • Vrijdag 12-07 19:00u-23:30u
  • Zaterdag 13-07 15:00u-20:00u
  • Zondag 14-07 12:00u-16:00u

Dus ben jij of ken jij de enthousiaste vrijwilliger die samen met ons het Open Air biljarttoernooi tot een succes wil gaan maken? Aarzel dan niet en stuur ons een bericht of stuur een mail naar info@zuidleodos.nl.

 

 

Facebook eventpagina Zuidleo Dos Open Air Biljarttoernooi

 

Tekst, (archief)foto en video: Zuidleo Dos

Initiatieven Lokaal/regionaal Recreatief
Volg ons online