NK Pool Senioren 2019 groot succes

Martijn Woonings, Rene Peeters, Jesse Thehu en ontketende Jim Telfer naar EK Senioren 2019, evenals wildcard Jimmy Worung.

Een verslag van KNBB Sectie Pool, met foto's van Stefan Osnabrug

24 april 2019

Na het succesvolle eerste weekend van het NK Jeugd (zie hier het fotoverslag) stond het Paasweekend in het teken van het NK Senioren.

 

 

De vierde en laatste discipline bij het NK Pool Senioren 2019, het 8-ball, is gewonnen door Jim Telfer! Hij won de finale overtuigend met 6-1 van Jesse Thehu. Het brons is gewonnen door Rene Peeters en Ronald Van Adrichem-t Hart.

 

 

Nu het NK Pool Senioren 2019 gespeeld is, is ook bekend wie naar het EK Pool Senioren 2019 gaat! De Top-4 van het NK Senioren klassement plaatst zich hiervoor (zie de tabel hieronder, beste 3 van de 4 disciplines tellen mee per speler):

  1. Jim Telfer
  2. Jesse Thehu
  3. Rene Peeters
  4. Martijn Woonings

 

 

GEFELICITEERD met jullie EK ticket! yes

Eerder heeft Jimmy Worung al een wildcard gekregen om deel te nemen aan het EK Pool Senioren, discipline 9-ball. (Zie ook dit artikel.)

 

 

Hiermee ronden we een mooi en succesvol NK-weekend af. Net als de afgelopen jaren was Biljart & poolcentrum de Distel weer een zeer gastvrije zaal geweest waar we dit event konden houden. Richard van Merrienboer en crew, bedankt voor jullie goede zorgen en het prima materiaal!

 

 

Het NK was niet mogelijk geweest dankzij een uitstekende wedstrijdleiding door Anna Huang en prima scheidsrechters Henk Gessel en Aidan Mauricio.

Een gratis livestream van OrangeForks Productions is mogelijk gemaakt door Jimmy Worung. En prachtige foto's zijn er van het event gemaakt door Melissa Kuys-Rademakers en Stefan Osnabrug.

Met dank aan Gino De Ruyter hebben we de beschikking gehad over livescoring tablets en ondersteuning bij CueScore-zaken.

Niet te vergeten, ook veel dank aan onze overige NK-partners/sponsors: Nederlandse Loterij, Iwan Simonis Billiards, Aramith - Billiard Balls en Hague 5.

 

 

Achter de schermen hebben Arno Hartman en Jok Tang namens de KNBB - sectie Pool het NK vorm gegeven.

Bovenal bedanken we alle spelers die hebben meegedaan en de fans die het event via livescoring en livestream hebben gevolgd. Met dank aan jullie kunnen we terugkijken op een geweldig NK!

 

 

 

 

Tekst: KNBB Sectie Pool
Foto's: Stefan Osnabrug

NK Poolbiljart Senioren
Volg ons online