Nieuw Grand Café in Overbosch - met nieuwe pooltafels!

Zwembad, sporthal en kroegfunctie ineen. Met een mooie rol voor pool

28 augustus 2019

Onlangs kwamen we dit bericht tegen op de Facebook-pagina van Sonny's Billiard Supplies: Dynamic II pool tables for swimming Pool in The Hague Overbosch from Sonny´s Billiard Supplies. Build-up work from Serge Das.
 

 

Dit zwembad, dus!

 

 

Denkend dat er mogelijk sprake zou zijn van een nieuwe trend waar zwembaden weer vaker biljart/pooltafels in hun kantines zouden plaatsen, namen we contact op met Overbosch via de Gemeente Den Haag, en vervolgens de Haagse Sportinfolijn. Het bleek te gaan om de horecaruimte binnen het sportcomplex, uitgebaat door Lof Catering, gloednieuw, en onder de naam Grand Café Overbosch.

 

 

Casper Kleijs van Grand Café Overbosch: "We willen niet alleen gasten trekken vanuit het zwembad of de sporthal, we willen ook een kroegfunctie voor de buurt vervullen. Vrijetijdsbesteding dus met lekker eten en mooie faciliteiten. Met de pooltafels mikken we op een iets jonger publiek te trekken, en er komen ook drie dartbanen."

"We hebben twee weken geleden de soft opening gehad, de echte grote opening moet nog volgen. Maar er is al gretig gebruik gemaakt van de prachtige pooltafels, zeker ook door de zwembadmedewerkers die niet van de tafels zijn weg te slaan."

 

 

Meer weten over de (pool)facilteiten van Grand Café Overbosch? Mail naar info@lofcatering.nl.
 

Tekst: KNBB
Foto's via Casper Kleijs

 

Biljarttafel Horeca Poolbiljart
Volg ons online