Nederlands Kampioenschap VG-Biljarters voor Teams

Motto: Normaal waar mogelijk, bijzonder waar noodzakelijk

07 februari 2018

In het weekend van 17 en 18 februari 2018 vindt het Nederlands Kampioenschap VG-Biljarters* voor Teams plaats in Hotel Zuiderduin, Zeeweg 52 te Egmond aan Zee. Aanvang beide dagen om 10.30 uur. Prijsuitreiking en huldiging kampioen op zondag om 17.00 uur.
 

Nadat in oktober 2017 de voorronden zijn gespeeld, hebben 10 teams zich geplaatst voor deze finale, inclusief de kampioen van verleden jaar Blokhut Pluryn team B uit Groesbeek.

Onder de bezielende leiding van John Molenaar, de nieuwe voorzitter van de Commissie VG-Biljarten van de KNBB, afdeling Carambole, is er weer een doortimmerd programma opgesteld om er voor de spelers en arbiters een geweldig weekend van te maken.

 

 

Natuurlijk wordt er serieus gebiljart op prima materiaal onder begeleiding van tientallen gekwalificeerde arbiters, maar voor de broodnodige ontspanning wordt er na het diner op zaterdag een fantastische feestavond georganiseerd met muziek en de mogelijkheid om een partijtje te bowlen.

Dit jaarlijkse evenement is mogelijk gemaakt door een flink aantal sponsors, waaronder de KNBB en hotel Zuiderduin. De toegang is gratis.
 

Kampioen 2017: Blokhut Pluryn team B

* VG-Biljarten: biljarten voor spelers met een verstandelijke beperking

Carambole/libre Evenementen Gehandicapten/VG/Parkinson
Volg ons online