Mogelijke subsidie tot €5.000 voor Amsterdamse biljart-, pool- en snookerclubs

Zijn het werven van vrijwilligers, het versterken van de trainers, besturen, ledenbehoud of het creëren van een veilig sportklimaat bekende onderwerpen bij u op de club? En heeft uw club een steuntje in de rug nodig? Lees dan snel verder

24 oktober 2022

 

Amsterdamse biljart-, pool- en snookerclubs opgelet: Vraag nu subsidie aan om uw sportclub te versterken!

Amsterdamse sportclubs zijn goud waard voor de stad. Zij zorgen er samen voor dat honderdduizenden Amsterdammers elke week gaan sporten en bewegen. Tegelijkertijd staan clubs voor veel uitdagingen. Zijn het werven van vrijwilligers, het versterken van de trainers, besturen, ledenbehoud of het creëren van een veilig sportklimaat bekende onderwerpen bij u op de club? En heeft uw club een steuntje in de rug nodig? Lees dan snel verder.
 
Waar kunt u subsidie voor aanvragen?
Uw club kan maximaal €5.000,- subsidie aanvragen om de sportclub te versterken. U kunt verschillende activiteiten organiseren met als doel:

  • De basis van de sportclub op orde brengen
  • Het vergroten van de bestuurskracht
  • Het versterken van technisch kader

 
Let op: Er is een subsidieplafond. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet de club aan de basiseisen sociale veiligheid voldoen en een activiteitenplan, begroting en financieel jaarverslag aanleveren.
 

Wilt u uw club versterken?
Lees meer informatie en vraag de subsidie aan.

Vragen?
Neem contact op met uw clubondersteuner.

 

 

Tekst: Gemeente Amsterdam
Bewerking: KNBB
Foto: Rechtenvrij via Unsplash

 

Amsterdam Biljartzalen/clubs/lokaliteiten Subsidies
Volg ons online