Mededeling teamcompetitie KNBB Sectie Driebanden

Om een eerlijke ontknoping te krijgen van onze team- en bekercompetitie is het met ingang van maandag 28 maart niet meer toegestaan wedstrijden naar een later tijdstip te verschuiven. 

Bericht van KNBB Sectie Driebanden aan teamleiders

21 maart 2022

 

Geachte teamleider,

 

Het seizoen 2021-2022 is een zeer bijzonder seizoen gebleken.

 

Tijdens het seizoen zijn we door de ontwikkelingen rond het coronavirus met onaangename verrassingen geconfronteerd, waardoor we wedstrijden niet door hebben kunnen laten gaan en zelfs een hele periode geen gebruik hebben kunnen maken van onze lokaliteiten.

Nu we richting het einde van het seizoen gaan en de perikelen rond corona steeds verder aan het afnemen zijn, heeft het bestuur het volgende besluit genomen:

 

Om een eerlijke ontknoping te krijgen van onze team- en bekercompetitie is het met ingang van maandag 28 maart niet meer toegestaan wedstrijden naar een later tijdstip te verschuiven. 

 

Het bestuur geeft alleen nog toestemming om wedstrijden op een afwijkende datum te spelen als dit een datum betreft die VOOR de oorspronkelijke speeldatum ligt. Hebt u momenteel al een nieuwe datum gepland voor een wedstrijd die eerder geen doorgang kon vinden en deze is bij de commissie teamcompetitie bekend en verwerkt in Biljartpoint, dan wordt deze gerespecteerd.

Verzoek aan alle teamleiders om voor 31 maart a.s. te zorgen dat alle nog niet gespeelde wedstrijden een nieuwe datum hebben gekregen en dit tevens aan te laten passen in Biljartpoint.

Heeft u in samenspraak met uw tegenstander een nieuwe datum voor een achterstallige wedstrijd gevonden dan kun je hiervan een bericht sturen (met de nieuwe speeldatum) aan competitie@knbbdriebanden.nl

Wij vermelden in Biljartpoint dan de nieuwe datum van de wedstrijd. Als u zelf in de gelegenheid bent om dit aan te passen, dan mag dat natuurlijk ook.

Indien wedstrijden toch naar een latere datum worden verzet of teams komen niet op de oorspronkelijke datum spelen, dan zal de commissie teamcompetitie eventueel een reglementaire uitslag vaststellen.

 

Namens het bestuur wens ik u allen nog een spannend en sportief verloop van de team- en bekercompetitie toe

 

P. Brekelmans

Secretaris KNBB sectie Driebanden

 

 

Tekst & sfeerfoto: Paul Brekelmans, KNBB Sectie Driebanden

Coronavirus Teamcompetitie
Volg ons online