JUMBO NK Pool finales 8-ball & 9-ball: Wees erbij!

13 januari 2023

Beste pool-spelers en fans,

Het kan jullie niet zijn ontgaan. Volgende week is het zover!

Dé finaleronden van het JUMBO NK Pool (discipline 8-ball en 9-ball) worden voor het 2e jaar op rij gespeeld over 3 finaledagen. En ZIGGO + Kozoom zullen alle dagen LIVE uitzenden.

De 8 geplaatste spelers (per discipline) strijden voor de titel Nederlands Kampioen 8-ball & 9-ball en voor een fantastische prijzenpot van €12.500,- per discipline!

De loting voor de kwartfinales wordt verricht op dinsdagavond 17 januari om 20:00 uur via Facebook live.

Op vrijdag 20 januari worden de kwartfinales gespeeld van zowel 8-ball en 9-ball. Op zaterdag 21 januari volgt voor 8-ball de ontknoping met de 2 halve finales en de finale. Op zondag is de ontknoping voor 9-ball.

En je kunt hierbij aanwezig zijn! De toegang tot de tribune is gratis, maar er zijn ook VIP-boxen beschikbaar. En die VIP-boxen gaan we verloten onder de geïnteresseerden leden. 

Voor de finaledagen op zaterdag en zondag worden er een aantal VIP-boxen (per dag) verloot. Eén VIP-box biedt plaats aan 4 á 5 personen en is inclusief een gratis rondje consumpties + bittergarnituur. Je kunt je aanmelden door je hier aan te melden: Jumbo NK Pool 2023 Finales - 8-ball & 9-ball | Pool Biljart (poolbiljarten.nl). De loting zal op dinsdagavond 17 januari worden gedaan.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om thuis op de bank via ZIGGO of Kozoom te kijken, maar wat zou het mooi zijn als we laten zien wat een mooie sport we beoefenen door aanwezig te zijn en onze spelers aan te moedigen. Een volle tribune zal een prachtige sfeer creëren in het theater en dat zal zeker zichtbaar/hoorbaar zijn via de uitzending van ZIGGO.

Dus kom allemaal naar het Cultureel centrum ‘De Pas’ in Heesch (vlakbij Oss) en laten we er een aantal prachtige dagen van maken. We zien jullie aanmelding voor de (GRATIS) loting graag tegemoet.

En mocht je niet als winnaar uit de bus komen dan kan je jezelf verzekeren van de mooiste tribuneplaatsen door deze vooraf te reserveren. Ga hiervoor naar: Jumbo NK Pool 2023 Finales - 8-ball & 9-ball | Pool Biljart (poolbiljarten.nl)

Ook SmartCue is aanwezig bij de NK finales op 21 en 22 januari. Wil jij ook graag iets betekenen voor de poolsport en/of vindt je het leuk om met kinderen aan de slag te gaan aan de pool- of snookertafel? Dan zoeken wij jou!! Wij van SmartCue zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om SmartCue nog groter te maken. Loop dan vooral even langs onze stand voor de mogelijkheden.

Met sportieve groet,
KNBB sectie Pool

Jumbo NK Poolbiljart
Volg ons online