Javier Palazon en Adnan Yüksel naar Nederland

Twaalfde speelronde in Buffalo league met een paar gewijzigde teams. SIS Schoonmaak en HCR Prinsen blijven ongewijzigd.

04 januari 2018

HAARLO/DEN HAAG – De twee koplopers in de eredivisie driebanden, Buffalo League, zijn tijdens de transferperiode niet de markt opgegaan om te shoppen. Daar is ook geen enkele reden toe: SIS Schoonmaak en HCR Prinsen zijn sterk genoeg om de strijd om de titel in deze samenstelling voort te zetten. De belangrijkste transfer is die van Javier Palazón naar A1 Biljarts. De Spanjaard start zondag al als kopman in de wedstrijd tegen De Veemarkt. Adnan Yüksel komt als versterking naar L&B Ledermode, DPC heeft de sterke, jonge Spanjaard David Martinez aangetrokken. Het multiculturele team van Danny Molier speelt zondag in de competitie met een Griek, een Turk, een Spanjaard en een Fransman.

Bij De Veemarkt keren Can Capak en Ramazan Durdu niet terug. Dirk Weeremans en Adri Demming zijn de vervangers. Bij Bousema is Scholling vertrokken en is Sander Jonen de vervanger. Dallinga.com heeft afscheid genomen van Marco Janssen. Een andere Belg, Koen Saver, komt in de plaats.

SIS Schoonmaak krijgt zondag voor de twaalfde speelronde in theorie een tegenstander die weinig problemen moet opleveren. ’t Hartje/Van Wanrooy reist naar Den Haag, dat zoals gebruikelijk op zijn sterkst aantreedt. HCR Prinsen staat voor een lastiger opgave in de thuiswedstrijd tegen Dallinga.com. De twee kopmannen van de Zeeuwen, Frédéric Caudron en Jean Paul de Bruijn, zijn beschikbaar. Dick Jaspers, die in de Duitse competitie speelt, ontbreekt bij Prinsen, zodat Caudron tegenover Leppens staat. Jef Philipoom speelt tegen De Bruijn.

DPC wil een serieuze gooi doen naar de play-off plaatsen en gaat op volle sterkte de confrontatie aan met STZ Zundert. Nikos Polychronopoulos komt over uit Griekenland, Birol Uymaz uit Turkije en David Martinez uit Spanje. De Fransman Richard Bitalis is de vierde man in het gemêleerde gezelschap van Danny Molier.

Team Eekhoorn tegen L&B Ledermode wordt een interessante ontmoeting. Het thuisteam heeft Kenny Miatton vervangen voor Jack Wijnen.

Javier Palazón en Michael Nilsson vormen het sterke blok van A1 Biljarts in de uitwedstrijd tegen De Veemarkt.

HCR Prinsen-Dallinga.com

Leppens-Caudron

Philipoom-De Bruijn

De Kleine-Van Acker

Pijl-Dallinga

STZ Zundert-DPC

Forthomme-Polychronopoulos

Ceulemans-Uymaz

Van Beers-Martinez

Groot-Bitalis

Team Eekhoorn-L&B Ledermode

Van Kuyk-Merckx

Ceulemans-Christiani

Wijnen-Valentijn

Hermans-Tijssens

Bousema Lochem-MCR

De Jaeger-Sciacca

Van Schaik-Hoefnagels

Jonen-N. Loenen

Spilleman-R. Loenen

SIS Schoonmaak-‘t Hartje/Van Wanrooy

Hofman-Van Havere

Van Erp-Martens

Burgman-Broeders

Jorissen-Van Cromvoirt

De Veemarkt-A1 Biljarts

Jäschke-Palazón

Wilkowski-Nilsson

Weeremans-Van der Spoel

Dericks-Blauwblomme

 

Buffalo League Driebanden
Volg ons online